Olivija Njutn Džon Foto: EPA-EFE/DANIEL POCKETT

Njegove reči dokazuju veličinu njihove ljubavi.

Pevačica i glumica Olivija Njutn-Džon preminula je u ponedeljak u 74. godini života nakon višegodišnje borbe sa opakom bolešću.

PROČITAJTE JOŠ:

Tužnu vest objavio je njen suprug Džon Isterling koji se sada još jednom oglasio i Oliviji posvetio dirljivo pismo u kom je naglasio svu veličinu njihove ljubavi.

„Draga Olivija, ljubav koju smo imali jedno za drugo prevazilazila je granice našeg razuma. Svaki dan smo izražavali zahvalnost za ovu ljubav koja je bila tako duboka, tako stvarna, tako prirodna. Nikada nismo morali da ‘radimo’ na tome. Bili smo zadivljeni ovim velikim čudom i prihvatili smo iskustvo naše ljubavi kao prošlost, sadašnjost i zauvek. U Olivijinoj najdubljoj suštini ona je bila iscelitelj koristeći moći svojih pesama, reči, dodira“, započeo je on.

„Bila je najhrabrija žena koju sam ikada poznavao. Njen opseg za istinsku brigu o ljudima, prirodi i svim stvorenjima gotovo pomračuje ono što je ljudski moguće. Samo mi je Božja milost dozvolila da tako dugo delim dubinu i strast njenog bića. U najtežim trenucima uvek je imala duha, humora i snage volje da stvari istera na ‘svetlo’. Čak i sada dok se njena duša uzdiže, bol i praznina u mom srcu su zaceljeni radošću njene ljubavi i svetlošću koja sija napred. Naša porodica duboko ceni ogroman okean ljubavi i podrške koji nam je stigao“, zaključio je Džon Isterling.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših jugoslovenskih glumica

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter

Komentari

Svi komentari (0)