Minea Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Renata Končić Minea je svojim glasom i atraktivnim izgledom osvojila publiku širom Balkana.

Popularna pevačica otkrila je da nije ni slutila da će se baviti muzikom, posebno nije ni sanjala da će jednog dana postati poznata.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, uspela je da izgradi uspešnu muzičku karijeru. Međutim, u jednoj teškoj životnoj fazi rešila je da se povuče sa scene.

Naime, pre desetak godina doživela je saobraćajnu nezgodu kada se vraćala s nastupa u Mariboru, a detaljno je ispričala kako je to izgledalo.

„Ja sam vozila, a sa mnom su bile moje plesačice. Bilo je oko 5 ujutro, vozač iz suprotnog smera je zaspao za volanom, a ja sam ga pokušala da izbegnem. Udarila sam u stubove sa strane, automobil se prevrnuo tri puta i završili smo u jarku. Čudom smo preživele i to čak bez ozbiljnih povreda, prošle smo samo sa modricama, ali psihičke posledice bile su puno teže“, ispričala je Minea, kako piše „Index.hr“.

Ona je dodala da se nakon fizičkih povreda dve godine oporavljala od strahova i drugih problema psihološke prirode.

„Imala sam napadaje panike, stalno sam se bojala da ću umreti ja ili neko meni blizak. Plašila sam se da budem u gomili ljudi. Smetala su mi svetla. Kada bih izašla na pozornicu, okrenula bih se prema bubnjaru, koji je shvatao šta se događa. Smetala mi je i buka. Nisam mogla da spavam, ma nisam mogla normalno da živim, a kamo li da nastupam“, opisala je pevačica.

„Ipak, uz stručnu podršku i podršku porodice i prijatelja pobedila sam strah, pobedila sam sebe. Od tada drugačije gledam na život, zahvalnija sam, odgovornija i prema sebi i prema drugima. Primer, nakon koncerta ostajemo da spavamo u hotelu, ne putujemo umorni“, zaključila je Minea.

BONUS VIDEO: Top 5 najlepših prirodnih pevačica