Miša Grof je 10 godina izdržavao Nikolinu: Obezbedio i bivšu ženu i bivšu snahu

Podeli:
Viktor Ristović Miša Grof i Nikolina Pišek Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Otac Vidoja Ristovića sinu je davao novac šakom i kapom, a on ga je trošio ponajviše na voditeljku.

Ristovićeva smrt šokirala je njegovu porodicu, ali i širu javnost. Vidoje je preminuo u 44. godini i iza sebe ostavio suprugu Nikolinu Pišek, kao i dve ćerke – Mateu koju je dobio tokom prvog braka i Unu Sofiju koju mu je Pišekova rodila 2014. godine.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon njegove iznenadne smrti u maju, Ristovićev otac, trgovac umetninama Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, počeo je da se oglašava u različitim medijima sa tvrdnjama da je brak njegovog sina sa Nikolinom bio na klimavim nogama.

Osim toga, on je do sada nebrojeno puta optužio snaju da je trošila novac bez ikakve kontrole. Grof je danas otišao korak dalje i naveo da je Nikolina direktno odgovorna za smrt njegovog sina zbog svojih "hirova".

Kako izvor za Nova.rs objašnjava, novac koji je Vidoje imao dolazio je isključivo iz "kase" Miše Grofa - a to je i Nikolina Pišek znala od početka njihovog zabavljanja. Ristović nije imao puno sopstvenog novca, te je putovanja i sve ostale životne potrebe finansirao iz očevog džepa. On jeste bio uključen u Mišin posao, ali je sve bilo pod nadzorom iskusnog trgovca, koji je zahvaljujući svojim veštinama i poznavanju umetnina, znatno uvećao staro porodično bogatstvo.

Prema saznanjima našeg portala, Miša Grof nikada nije uskraćivao novac svom sinu, iako je znao da najviše troši na Nikolinu, a nije verovao da su njene namere i osećanja iskreni.

Ristović je mnogo trošio, nekad i preko 100.000 evra mesečno, a veliki deo novca odlazio je na egzotična putovanja i odsedanja u skupim hotelima. I pre Nikoline Vidoje je živeo na visokoj nozi, a kada se oženio voditeljkom, Miša je postao još odlučniji u nameri da ništa od imovine ne prepisuje sinu za života. Njegovom sinu to nije smetalo jer je uvek imao sve što poželi, a znao je da je njegov jedini naslednik.

Vidoje Ristović i Nikolina Pišek Foto:E-Stock_strahinja_kostic

Miša je bio "široke ruke" i kada se razvodio od Vidojeve majke Marije. Navodno ju je prilično dobro finansijski obezbedio, a ista situacija je i sa Vidojevom ćerkom iz prvog braka, čiju majku Grof izuzetno voli i poštuje. Kako saznajemo, ona nikada nije imala ni približno velike prohteve kao Pišekova.

Iako se Grof nije u potpunosti slagao sa poslednjim emotivnim izborom svog sina, nije se mešao u taj odnos. Nikolina je primetila da je svekar ne voli i zato ga je izbegavala, ali Grof nikad nije pokušao da sina odvrati od tog braka ili da mu zbog snahe bilo šta uskrati.

Nakon Vidojeve smrti ostalo je glavno pitanje: da li će Pišekova uspeti išta da nasledi, imajući u vidu da je sav novac koji joj je bio na raspolaganju dolazio iz džepa Miše Grofa, sa kojim je sada u medijskom i privatnom ratu.

Udovici ne preostaje ništa drugo do da sačeka ostavinsku raspravu i pokuša da zakonski nešto dobije - ako za to bude pravnog osnova.

BONUS VIDEO: Sahranjen Vidoje Ristović

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar