Foto: Antonio Ahel/ATAImages, E-Stock_kobra

Otac pokojnog Vidoja ispričao je kako teško podnosi patnju koju mu je život doneo zbog smrti sina.

Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, istakao je u ispovesti za „Kurir“ da nema snage da uđe u stan u kojem je živeo njegov sin, pokojni Vidoje Ristović.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako je Miša rekao, on je u odličnim odnosima sa snahom Nikolinom Pišek.

Nakon gubitka sina, čeka obdukcione nalaze kako bi saznao šta je bio uzrok smrti, te je tužan, utučen i teško podnosi breme koje mu je život nametnuo.

„Ne znam šta da vam kažem, dobro sam i nisam… Naravno da ne uspevam da smognem snage i da ne mogu da nastavim dalje. Jednostavno ne znam kako to da uradim. I sada sam u blizini Vidojevog stana, danas nisam bio kod kuće jer sam bio u policiji“, počeo je Vitor za „Kurir“, pa je na pitanje novinara da li je u policiji bio zbog obdukcionog nalaza, objasnio da je to bio uobičajeni razgovor sa inspektorima.

Vitor se osvrnuo na tvrdnje komšija da se preselio u stan, gde je nekada živeo njegov sin.

„Odakle te priče da sam ja u stanu u kojem je Vidoje živeo? Pa u stan pokojnika se ne ulazi 40 dana. U celoj ovoj zgradi od kada nema Vidoja ja sam sam, ta cela zgrada je moja. U taj stan nisam ulazio, nemam razloga da ulazim… Šta ću naći tamo? Zašto da ulazim, koga da tražim u tom stanu?! Ne smem da pokucam na ta vrata, znam da više nema ko da ih otvori“, ispričao je Miša kroz suze i dodao:

„Sve me podseća na njega, da vam kažem iskreno, mi smo ceo život živeli tu zajedno, sve je tužno i prazno .“

Od trenutka kada se saznalo za iznenadnu smrt Vidoja, počele su spekulacije da su Vidojeva supruga Nikolina pišek i otac Miša Grof u lošim odnosima. Međutim, ove navode je demantovao Vitor.

„Sa Nikolinom sam u odličnim odnosima. Ne obilazi me, šta ima da me obilazi, ona je pre dva dana otišla iz Beograda sa detetom jer dete mora u školu. Jedna unuka je mala, starija baš teško podnosi gubitak oca“, zaključio je Miša.

Nikolina Pišek nije mogla da priča o smrti svog supruga.

„Na pitanje kako sam, ovih dana ne želim da dajem odgovor. Ima ih još, ali to je prvo. Na početku da vam kažem, ne želim da dajem izjave na sve ove gluposti koje se pojavljuju u medijima. Šta god da izjavim to ode u sto smerova i uvek ispadne loše“, rekla je Nikolina za „Kurir“.

BONUS VIDEO: Sahranjen Vidoje Ristović

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.