Foto: E-Stock/Danijel Milutinovic, E-Stock_milos_rafailovic

Postupak između Miroslava Ilića i Mirjane Antonović okončan je posle godinu dana sudskog procesa.

Još jedan sudski postupak između popularnog pevača narodne muzike i njegove nekadašnje ljubavnice okončan je u korist Mirjane Antonović.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, u pitanju je krivična prijava koju je pevač podneo protiv Antonovićeve za krivično delo povrede tajne postupka.

Ovim povodom oglasio se Vilijam Paspalovski, Mirjaninog advokata, koji je za „24sedam“ potvrdio da je Antonovićeva i u ovom sporu pobedila.

„Tako je, danas sam dobio od Tužilaštva da su odustali od krivičnog gonjenja jer su utvrdili da nije krivično delo koje se goni po službenoj dužnosti. Nisam još stigao Mirjani da javim“, rekao je advokat za pomenuti portal i dodao:

„Miroslav je pre nekoliko godina podneo i krivičnu prijavu protiv Mirjane zbog proganjanja, ali je i to odbijeno, kao i ovo.“

Podsetimo, pre nepunih godinu dana Miroslav je podneo krivičnu prijavu protiv Mirjane za povredu tajnosti postupka, tvrdeći da je ona u javnost iznela detalje sa suđenja.

„Od strane punomoćnika Miroslava Ilića podneta je prijava za delo povreda tajnosti podataka. Radi se o objavama na Fejsbuku iz 2017, 2018. i 2019. godine kao i o nekim novinskim člancima. Toga puno ima, danas nismo mogli da se izjašnjavamo o tome. Potrebno je iskopirati predmet, videti o čemu se radi, pa će se Mirjana izjasniti“, objasnio je tada njen advokat Vilijam Paspalovski i dodao da joj je pretilo godinu dana zatvora i novčana kazna za ovo delo, ukoliko bi se utvrdilo da je kriva.

Inače, kako je Mirjana nedavno izjavila, povodom presude suda da je Miroslav otac njenog sina Devina, oni će se vratiti na sud i početi iznova jer je presuda ukinuta.

BONUS VIDEO: Miroslav Ilić izjavio zašto je izbegao susret sa Lepom Brenom na RTS-u

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare