Glumica Milena Radulović opisala je detalje procesa oporavka nakon zlostavljanja koje je doživela od nekadašnjeg učitelja glume Mike Aleksića.

Milena je u emisiji „Ona se budi“, koja se emituje na televiziji N1, opisala momenat koji joj je bio najteži kada se suočavala sa traumom.

PROČITAJTE JOŠ

„Psihološkinja mi je dala zadatak da je pogledam u oči i da joj sa punim poverenjem kažem da nisam kriva. Prošlo je više od 45 minuta dok se celo moje telo grčilo u pokušaju da to izgovorim. Kada sam uspela, zacenila sam se od plača“, prisetila se Milena.

Glumica je govorila i o tome kako se osećala nakon zlostavljanja.

„To je jednostavno duboko gađenje i nepoštovanje prema sebi. Potpuna oduzetost u situacijama kada bi trebalo da se zauzmeš za sebe. Nisam mogla da se zauzmem za sebe ni minimalno, iako nisam rođena kao takva“, ispričala je.

Milena je priznala i da joj nije bilo jasno kako je tako nešto moglo da se dogodi jer je u Aleksiću videla „drugog oca“.

„Taj prelazak iz jednog porodičnog odnosa u odnos zlostavljača i žrtve je toliki šok da se čovek suštinski oseća kao da se to nije desilo. Nakon toga počinje da liči na neki san, ali telo, duša i glava znaju da nije“, kazala je.

BONUS VIDEO: Milena Radulović: Kako sam izgradila veru u život

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar