Ko je bila supruga voditelja: Radila je odgovoran posao i brinula o porodici

Sudbine 27. jun 202210:13 > 10:13
Podeli:
Aleksandar Saša Filipović Foto: Printscreen /YouTube/Aleksandar Filipovic

Voditelj Aleksandar Saša Filipović podelio je na svom Fejsbuk profilu potresne vesti da je preminula njegova supruga Daca Brebanović Filipović.

Od svoje supruge i majke njihovog sina, voditelj se oprostio emotivnom porukom, a uz to, posvetio joj je i pesmu Kiće Slabinca „Plavuša“.

PROČITAJTE JOŠ:

„Otišla je Daca Brebanović Filipović moja žena i mama mog sina Vladimira. Ostavila nas je u tmini vremena. Možda je žurila u neko bolji svet i nadam se da će joj tamo gore biti lepše i lakše. Neptunka je volela život i more. I zamolio bih Vas da je ispratimo u miru jer nije volela publicitet u krugu najblizih prijatelja i porodice“, napisao je voditelj uz fotografiju supruge.

Foto: Instagram/Aleksandar Filipović

Za razliku od svog supruga, koji se bavio javnim poslom, Daca je živela povučen život. Ona je u jednom trenutku radila kao poslovni sekretar specijalne ginekološke bolnice, a tada je govorila koliko je zapravo važno da idemo u korak sa tehnologijom.

"Bez mobilnog telefona ne bih mogla da obavljam poslovne obaveze. Osim toga, važan mi je jer obožavam da telefoniram, pišem poruke, surfujem internetom. Neko voli jogu, a meni – nakon stresnog dana – raspoloženje popravlja muzika sa plejera mog telefona. Rado koristim fotoaparat i digitalnu kameru, jer je to sjajan način da zabeležim sve faze odrastanja mog sina Vladimira", izjavila je svojevremeno Daca, kako prenosi "Kurir".

BONUS VIDEO: Fredi Merkjuri godišnjica smrti rok legende

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.