Foto: Zoran Lončarević, Dragan Mujan/Nova.rs

Sonja Polić je mnogo volela partnera svoje bake.

Na jučerašnji dan se održao jednogodišnji pomen političaru Milutinu Mrkonjiću, na kojem su se pojavile i Ana Bekuta i njena unuka Sonja, koja se oglasila i na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, ona je objavila glasovnu poruku koju je jednom prilikom poslala svom voljenom „dedici“, kako je zvala Mrku.

„Ćao dedice, evo ja se vraćam sa posla i nešto razmišljam o tebi. Hoću da ti kažem da mi mnogo nedostaješ, i da te mnogo volim. Jedva čekam da idemo na neki ručak, da pijemo rakiju i jedemo ribu. Da opet budes najjači na svetu kao i do sad, da se za*ebavamo, da me savetuješ, da mi pričaš o politici, da me učiš jer ima mnogo toga što još treba da me naučiš – ostao si mi dužan par lekcja. Jedva čekam da te vidim i zagrlim, da pričamo… Tako da se diži kako znaš i umeš i da opet živimo kao pre, da mi kažeš: ‘Pile moje, ne može to tako’, da se mama i ja zbunjujemo kad nam kažeš pile. Budi bolje i izdrži kao i sve do sad, pa da se družimo još“, čuje se u setnoj glasovnoj poruci koju je Bekutina unuka poslala uz fotografiju sa Milutinom.

Ana Bekuta je lajkovala ovu objavu i u komentar stavila smajli koji plače, uz srce.

Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Podsetimo, Milutin Mrkonjić preminuo je 27. novembra 2021. godine nakon teške bolesti. Ana Bekuta se isto juče oglasila na Instagramu, a između ostalog je napisala:

„Hvala ti što mi skoro svakog dana priđe neko kome si pomogao i promenio mu život. Hvala ti što se time nikada nisi hvalio. Hvala ti što te svako ko te je sreo pamti kao dobrog čoveka. Nekad sam te volela i zbog toga što me nikada ničim nisi ni najmanje povredio. Danas te volim još više, jer nikada nisi namerno povredio nijednog čoveka na ovom svetu. Ja sad živim od sećanja i ponosa. Mirno spavaj u večnosti koju si zaslužio svakim danom svog neverovatnog života. Voli te Ana.“

BONUS VIDEO: Ana Bekuta stize na šestomesečni pomen Mrkonjiću