Alen Azarić Foto: Printskrin/Youtube/Dr Alen Azaric Official

Za jedne kontroverzna ličnost, a za druge osoba kojoj se veruje kada je u pitanju alternativno lečenje.

Alen Azarić, bivši učesnik rijalitija i lažni iscelitelj protiv kojeg je Tužilaštvo u Beogradu 2018. godine vodilo slučaj pre nekoliko godina, jutros je iznenada preminuo.

PROČITAJTE JOŠ

Vest o njegovoj iznenadnoj smrti objavljena je na njegovoj službenoj stranici na Fejsbuku.

„Dužni smo da obavestimo sve naše pacijente da je naš sr Alen Azarić iznenada preminuo jutros. Takođe želimo da oabvestimo da će svi naši pacijenti i dalje dobijatii lekove na vreme, o daljnjim promenama u radu blagovremeno ćemo da obavestimo, prekidati sa radom nećemo. Dr Alen je posvetio život u radu sa ljudima i kako da im pomogne da prebole najteža oboljenja, na tom putu ćemo i da nastavimo“, piše u objavi.

Azarić je inače odrastao je u Mostaru, a posle mu je, kako je rekao, „život bio Legija stranaca“.

Za jedne kontroverzna ličnost, a za druge osoba kojoj se vjeruje kada je u pitanju alternativno lečenje. Njegovo ime se posebno vezivalo za kanabis, te ima dozvolu države za proizvodnju ulja od kanabisa u medicinske svrhe, piše bljesak.com.

Azarić se, da podsetimo, predstvaljao kao doktor koji leči i najteže oblike karcinoma i to bez da je uzimao jedan dinar od bolesnih ljudi.

Priča o njemu zavrtela se u javnosti kada je 30. januara 2018. godine kada je gostovao u Jutarnjem programu Televizije „Pink“, i kada je rekao da ima više od 53.000 pacijenata kao i da je više hiljada izlečio, a kada je studio napustio naš vrsni hirurg Momčilo Moma Jakovljević, kojeg je Azerić žestoko izvređao.

BONUS VIDEO: TOP 5 domaćih glumaca koji su uspeli u inostranstvu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare