Instagram Vidoja Ristovića govori mnogo o odnosu sa Nikolinom Pišek

Podeli:
Foto:Screenshot/Instagram/vidojeristovic

Nikolina Pišek i pokojni Vidoje Ristović u braku su bili od 2013. godine, ali se poslednje dve nisu često viđali.

U prilog tome govori i činjenica da je Ristović ranijih godina često objavljivao fotografije sa Nikolinom, a nije se libio ni da joj javno izjavljuje ljubav.

PROČITAJTE JOŠ

Poslednje dve godine, ipak, situacija je bila drugačija.

Iako su neretko komunicirali putem komentara na Instgramu, Ristović više nije objavljivao zajedničke fotografije sa svojom suprugom.

Podsetimo, Vidojev otac Miša Grof danas je izneo brojne tvrdnje na račun svoje snaje, a između ostalog je rekao da ona i Vidoje dve godine nisu spavali zajedno.

"Nikolina je sa Vidojem bila samo zbog novca, njih dvoje više od dve godine nisu spavali zajedno. On bi došao u Zagreb, doneo joj novac koji je tražila, i onda otišao u hotel da spava. Ta žena je bila nezasita, tražila je stan u Londonu, njeni psi su išli na manikire, neprekidno je pokretala neke biznise, proputovali su pola sveta zajedno", izjavio je Nikolinin svekar.

"Kada više nije znala šta će sa novcem, bacala ga je na gluposti, tokom braka mu je potrošila milione evra. Sinu nikada nisam rekao ni reč, želeo sam samo da on bude srećan, iako sam bio svestan svega. Međutim, ja njenom krivicom više nemam dete, i ne želim da ćutim", rekao je, pa objasnio zbog čega krivca za Vidojevu smrt vidi u Nikolini.

"Tvrdim da mi je ta žena ubila dete, isključivo zbog njenih hirova je on umro u 43. godini života. Imam dokaze za sve što pričam. Otkako je upoznao Nikolinu, Vidoje je vodio dnevnike. Pet ogromnih dnevnika je u mom vlasništvu, stoje zaključani u sefu, a ona očajnički pokušava da dođe do njih", priznao je Grof.

BONUS VIDEO: Sahranjen Vidoje Ristović

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar