Foto: Printscreen Instagram/elenahuelva02

Borbu sa opakom bolešću vodila je šest godina.

Influenserka Elena Huelva pre dva dana je preminula u 21. godini života.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je izgubila bitku sa retkim oblikom raka kostiju, sa čime se borila šest godina.

Elena je na društvenim mrežama redovno govorila o svojoj bolesti i svemu kroz šta prolazi, a u decembru je u jednom snimku saopštila da joj se stanje naglo pogoršalo.

„Našli su još metastaza u mom dušniku, što je veoma opasno, kao što znate, jer tako dišemo. Nema potrebe da govorim mnogo. Šta god da se desi, znam da moj život nije bio uzaludan jer sam se borila i postigla sam ono što želim, da podignem svest o ovoj bolesti. Želim da bude jasno da sam već pobedila. Uz svu ljubav i ljude koje imam pored sebe, već sam pobedila. Na kraju krajeva, život je življenje i stvaranje uspomena sa ljudima, a ja imam mnogo dobrih uspomena sa mnogo divnih ljudi i mnogo drugih stvari. Želela bih da vam se zahvalim za svu ljubav koju ste mi uvek pružali. Volim vas“, rekla je ona u videu koji je objavila na Instagramu.

Svoju poslednju objavu podelila je u nedelju. U pitanju je bila fotografija na kojoj se drži za ruke sa jednim članom svoje porodice, a reči koje je napisala mnogima su naterale suze na oči.

„Danas sam se probudila ne baš na najbolji način, u stvari, ništa dobro, samo veliki strah. Ovo su veoma teški dani, postaju sve komplikovaniji, ali kao što znate ja sam jaka. Želim da znate da sam već pobedila, odavno. Nastavljamo, uvek. Moje želje pobeđuju“, napisala je Elena.

Već narednog jutra je na njenom profilu na Instagramu objavljeno da je, nažalost, preminula.

„Od jutros Elena pleše i gleda dole. Hvala ti za sve“, glasila je objava.

BONUS VIDEO: Sve za sliku na društvenim mrežama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar