Dragan Mićanović i Ana Sofrenović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Glumica Ana Sofrenović 13 godina je provela u braku sa kolegom Draganom Mićanovićem, a pre nego što su se venčali, godinama su se zabavljali.

Njihovo sklapanje braka bilo je specifično i po tome što su želeli da se venčaju samo u prisustvu roditelja, a matičarki su tražili da ih venča tačno u ponoć. Tako je i bilo. U braku su dobili dve čerke, Ivu, i šest godina mlađu Lenu.

PROČITAJTE JOŠ:

Razveli su se 2011. godine, ali su ostali u dobrim odnosima. ipak, Ana ne krije da joj je sve ovo veoma teško palo, te je nakon razvoda bila u depresiji.

„U životu sam se najviše borila za stvari u koje sam verovala kao što su iskrenost, snaga, autentičnost, tačnost, otkriće novog… Nisam uvek bila uspešna u tome, ali borba i nije da uvek uspete. Život je sastavljen i od lepih i od ružnih trenutaka. Da nema teških, ne bih znala da je to život. Jedna od težih faza je bila depresija. Još sam tu, tako da mora da sam izašla jača. Prošla sam dobar dril, osnažila sam i dosta sazrela. Imalo je puno veze sa sazrevanjem i ne mislim na godine, mislim na to da životne faze ne teku uvek sa godinama“, rekla je ona jednom prilikom za „Kurir“.

„Drago mi je što nisam izgubila osmeh i čar igre. I to neko dete u sebi“, zaključila je glumica.

BONUS VIDEO: Glumica Mirka Vasiljević odgovarala je na pitanja tviteraša

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar