En Heš Foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Detalji njene biografije izazivaju jezu.

Glumica En Hejš danas je preminula nakon što je nedelju dana bila u komi.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, ona je u petak svojim automobilom udarila u jednu kuću i izazvala požar, a ubrzo je sa teškim opekotinama prevezena u bolnicu.

Iako su se svi nadali da će uspeti da preživi, njena porodica je saopštila tužnu vest, da je En preminula u 54. godini života.

En Heš Foto: EPA/GEORGE FREY

Inače, En Hejš se krajem devedesetih našla u centru medijske pažnje zbog veze sa voditeljkom Elen Dedženeris. Njih dve su planirale i da se venčaju kada to bude legalno u Vermontu, ali su raskinule 2000. godine, nakon nekoliko godina veze.

Kao glavni razlog raskida pominjala se veza En i snimatelja Kolmana Kolija Lafuna, za kog se kasnije i udala. Od njega se razvela 2007. godine, a već u decembru naredne godine saznalo se da je glumica trudna sa kolegom Džejmsom Taperom, sa kojim je glumila u filmu „Men in Trees“.

En Hejš Foto: Angela Weiss / AFP / Profimedia

Osim burnih ljubavi, život glumice je obeležilo i nekoliko porodičnih tragedija.

Ona je imala četvoro braće i sestara, a njih troje je preminulo. Sestra Suzan preminula je od tumora na mozgu, a sestra Sintija joj je preminula još kao beba, zbog srčane mane. Brat Nejtan tragično je skončao poginuvši u teškoj saobraćajnoj nesreći dok jeoš bio u srednjoj školi.

Foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

En je više puta tvrdila i da ju je otac se*sualno zlostavljao, a da njena majka nije radila ništa povodom toga, niti ju je ikada zaštitila. Stravične optužbe protiv roditelja iznela je u svojim memoarima „Call Me Crazy“ („Zovite me ludom“) iz 2001. godine.

Između ostalog je otkrila i da je kao beba imala genitalni herpes, a da je njena majka odbila da je vodi lekaru, tvrdeći da se radi o osipu od pelena. Sa majkom je ostala u lošim odnosima, a sve zbog ponašanja njenog oca.

En Hejš glumila je u mnogim poznatim fimovima, posebno onih iz 1990-ih, kao što su „Šest dana, sedam noći“, „Znam šta ste radili prošlog leta“, „Doni Brasko“, „Psiho“, „13 minuta“ i drugim.

BONUS VIDEO: Veliki Rajnhold – Priča o tragediji koja je isklesala legendu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter

Komentari

Svi komentari (0)