Zlatan Vidović
Zlatan Vidović Foto: Dejan Rakita/PIXSELL

Glumac Zlatan Vidović, kog je domaća publika zavolela kao Šakala u seriji "Ubice mog oca" nedavno je u jednom intervju govorio o svom detinjstvu i odrastanju, kao i poslovima koje je obavljao pre no što je postao glumac.

Pročitajte još:

„Vodio sam veoma koloritan život, tako da kažem, u mladosti. Svašta sam radio. Često sam provodio vreme kod bake i deke na selu, pa sam sa njima išao da obavljam poslove u polju, ali sam i prodavao svinje, maline, gljive… Posle sam u životu i konobarisao, prodavao ulaznice za utakmice, CD-ove, lubenice“, ispričao je Zlatan.

Glumac je naveo da mu je svaki od poslova koji je radio doneo neprocenjivo životno iskustvo.

„Nikad mi nije bilo ispod časti da radim bilo šta. Iz ove perspektive mi je veoma drago što sam kroz te raznorazne poslove imao priliku da upoznam mnogo ljudi, a samim tim i da shvatim kako oni funkcionišu, kakvu su njihove psihologije. Tada mi nije bilo ni na kraj pameti da će mi to biti od koristi kada počnem da se bavim glumom“,rekao je glumac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zlatan Vidovic (@vidovic.zlatan)


„Ipak, sve to se pohranilo u neke ladice u mom mozgu koje otvaram kada mi je potrebno za neki lik koji radim. Bavio sam se profesionalno i fudbalom. I danas se uvek nađe termin da se odigra poneka utakmica ili, ako ništa drugo, da se odgleda. Ne propuštam fudbal, tenis, košarku“, rekao je Zlatan u emsiji „Premijera – Vikend specijal“ i dodao:

„To mi je jedan od izduvnih ventila od svih poslovnih zadataka koje imam. Moja ćerka Lenka i ja zajedno idemo da gledamo utakmice, ali i igramo tenis zajedno. Ona trenira taj sport već četiri, pet godina. Sportski je tip, pa se negde povezujemo i na tom nivou. Sada je u tom uzrastu kada je bliža pubertetu, pa se snalazim kako mogu i umem sa njenim prvim simpatijama“.

BONUS VIDEO: Biković: „Južni vetar“ ne promoviše kriminal, to je besmislica

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.