Foto: EPA/EFE

Nezamisliva tragedija u vidu gubitka deteta pogodila je ova dobro poznata lica.

Životi slavnih, imućnih i uticajnih ljudi se često vide kao idealni. Ipak, sudbine ovih poznatih ličnosti dokazuju da novac ne može da kupi sve. Njihovi životi su nakon ovih tragičnih gubitaka zauvek promenjeni.

Mia Ferou

Glumica je izgubila dvoje dece: usvojenu ćerku Tam koja je preminula kada joj je srce iznenada otkazalo u 19. godini, kao i biološku ćerku Lark, od posledica komplikacija virusa AIDS.

Silvester Stalone

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvester Stallone ? (@allstallone)

Sejdž Stalone, sin filmskog „opakog momka“ Sillvestera Stalonea, preminuo je u 26. godini od posledica srčanog udara.

Pirs Brosnan

Kada mu je supruga Kasandra Haris sa kojom je proveo 17 godina preminula od raka jajnika, čuveni Džejms Bond je odgajio njenu ćerku Šarlot Haris. Svet je potresla vest da je i Šarlot izgubila bitku sa istim oboljenjem u 41. godini.

Erik Klepton

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eric Clapton (@ericclapton)

Jedna od najpoznatijih pesama iz njegovog opusa, numera „Tears In Heaven“, nastala je nakon velikog gubitka. Kleptonov sin Konor je tragično pao sa prozora hotelske sobe kada je imao samo četiri godine.

Prins

Boj Gregori, sin poznatog muzičara Prinsa, preminuo je samo nedelju dana nakon rođenja, od posledica fajferovog sindroma.

Džon Travolta

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

Glumac i njegova supruga Keli Preston izgubili su sina Džeta 2009. godine. Kako su mediji tada preneli, njihov naslednik je tokom porodičnog odmora na Bahamima doživeo napad nakon kojeg je udario glavom u kadu.

Vili Nelson

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Willie Nelson (@willienelsonofficial)

Sin kantri legende je izvršio samoubistvo u 33. godini. On se obesio u svojoj kući, a razlog su bili, navodno, finansijski problemi.

Kijanu Rivs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by We Love Actors (@weloveactorsig)

Miljenik Holivuda i njegova tadašnja devojka Dženifer Sajm su dobili ćerku, ali je bila mrtvorođena. Kijanu je taj gubitak teško podneo, a samo 18 meseci kasnije pogodila ga je još jedna tragedija – Dženifer je poginula u saobraćajnoj nesreći.

Nik Kejv

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nick Cave (@nickcaveofficial)

Kejvov sin Artur je tragično poginuo 2015. godine kada je pao sa litice u Brajtonu. Imao je samo 15 godina, a posledica ovog događaja po muzičara i njegovu porodicu prikazan je u dokumentarnom filmu „One More Time With Feeling“.

BONUS VIDEO: Igor Vuk Torbica – čovek sa stavom

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)