Maja Marijana, Mina Lazarević, Nataša Bekvalac, Marija Karan, Jelena Karleuša, Ivana Stamenković Sindi, nasilje na estradi
Foto: Dragan Mujan, Vesna Lalić/Nova.rs/Zoran Lončarević/Ivan Dinić/Nova S/E-Stock/Miloš Zunjić

Domaću javnost je uznemirila vest da je bivši vaterpolista Nikola Rađen pretukao devojku Milicu Ristić, ali ovo nije jedina javna ličnost koja je pretrpela nasilje.

Jelena Karleuša prijavila je svog supruga Duška Tošića za nasilje, nakon što joj je, navodno, lupio šamar na Božić. Pevačica je odbila medicinsku pomoć, a Dušku je nakon saslušanja izrečena mera zabrane prilaska.

Jelena Karleuša Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Glumicu Minu Lazarević pretukao je suprug, baletan Goran Stanić, u porodičnoj kući na Zvezdari u kojoj su živeli sa dvoje dece. Policija je došla kada je Stanić zapucao iz automatske puške sa terase.

Mina Lazarević Foto: Ivan Dinić/Nova S

Pevačica Tijana Milentijević prijavila je bivšeg dečka policiji. Ona je tada navela da je momak, inače, bubnjar u njenom bendu, nasrnuo na nju u alkoholisanom stanju i više puta je udario.

Novogodisnji Grand Tijana eM Tijana Milentijevic
Tijana eM Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Maja Marijana doživela je zlostavljanje 2013. godine od strane bivšeg supruga Mladena Šmakića, o čemu je više puta pričala u medijima kako bi podstakla žene da stanu na put nasilju.

Maja Marijana Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Rok zvezdu Slađanu Milošević pretukao je 19 godina mlađi partner, a ona je nasilje prijavila policiji. Pevačici je tom prilikom ukazana medicinska pomoć, a njen partner je uhapšen.

Slađana Milošević Foto: E-Stock/Caslav Vukojicic

Natašu Bekvalac pretukao je suprug Luka Lazukić samo četiri meseca nakon porođaja, a par se ubrzo posle toga razveo. Luka je osuđen na osam meseci zatvora i tri godine uslovne, a dobio je i zabranu prilaska.

Natasa Bekvalac
Nataša Bekvalac Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Bivša modelsica Ivani Stamenković Sindi prijavila je nekadašnjeg supruga Nikolu Pavlovića za nasilje u porodici, a kako je tada navela, Nikola je tukao i gasio cigarete po njoj.

Foto: Printscreen/YouTube/Ovotaris kozmetika

Ćerku Džeja Ramadanovskog pretukao je pevač Adil Maksutović. Ana Ramadanovski prijavila je policiji da je nevenčani suprug fizički zlostavlja i dostavila medicinsku dokumentaciju jer je imala vidljive masnice od udaraca.

PROČITAJTE JOŠ:

Fitnes instruktorka Ana Marija Žujović prijavila je svog bivšeg dečka voditelja Vladimira Stanojevića za fizičko nasilje koje se dogodilo u njenom stanu. Vladimir se odmah nakon prijave preselio u Ameriku.

Foto:E-Stock/Kobra

Miu Borisavljević pretukao je bivši dečko Nikola Minić nakon nastupa u jednom beogradskom klubu. Posle kraće prepirke, Nikola je Miji udario nekoliko šamara, a ona je otišla u policiju i prijavila slučaj.

Mia Borisavljević Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Glumica Marija Karan prijavila je policiji da je dečko Vladan Balaban udario otvorenom šakom po licu, nakon čega mu je ona protivpožarnim aparatom razlupala zadnje staklo na automobilu.

Foto: Ivan Dinić/Nova.rs

Brak između Ace Lukasa i Sonje Vuksanović završen je burno, pa je prvo Sonja prijavila Lukasa za nasilje u porodici, a on se naknadno izjasnio da nikada nije podigao ruku na svoju suprugu, već da je on trpeo nasilje.

Aca Lukas Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Iako su slučajevi u kojima su žene pretrpele nasilje od strane svojih partnera daleko brojniji, zabeleženi su retki slučajevi obrnutih situacija, gde su muškarci bili zlostavljani.

Pevač Al Dino šokirao je mnoge priznanjem da je trpeo fiziko i psihičko nasilje bivše supruge zbog čega je odlučio da se razvede. Pevač je javno ispričao da ga je supruga Arduana čupala i udarala.

BONUS VIDEO: Lepa Brena o nasilju nad ženama

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar