Endi Tejlor Foto: EPA/YAMILETTE ARANA

Endi Tejlor, osnivač i gitarista grupe "Duran Duran", objavio je divne vesi.

Naime, on je za „The Times“ saopštio da se izlečio od karcinoma prostate.

Tejlor je zasluge za svoj oporavak pripisao naučniku Kristoferu Evansu, koji je koristio jedan inovativni tretman radioaktivnim hemikalijama kako bi uništio ćelije raka.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsećamo, u novembru prošle godine Endi se nije pojavio na ceremoniji uvođenja u Kuću slavnih, a njegove kolege iz benda saopštile su da nije bio u stanju da dođe budući da ima kancer u četvrtom stadijumu.

Pevač Sajmon Le Bon tada je pročitao Tejlorovo pismo u kom je saopštio da mu je metastazirao rak koji mu je otkriven četiri godine ranije.

„Mnoge porodice su iskusile šta znači sporo ‘sagorevanje’ koje znači ova bolest i, naravno, naša porodica nije izuzetak. Govorim iz perspektive porodičnog čoveka, ali sa posebnom poniznošću pred članovima grupe, najboljim fanovima koje neka grupa može da ima i ovom izuzetnom svečanošću. Dobijam izuzetnu terapiju za moju bolest, ali nedavno se desilo nazadovanje. Moje stanje nije neposredna opasnost za moj život, ali leka nema. Uprkos izuzetnim naporima mog tima, moram biti iskren da, i psihički i fizički, ja sam na granici. Ipak, ovo ne treba da skrene pažnju sa onog što je bend (sa mnom ili bez mene) uspeo da napravi i održi za 44 godine“, napisao je Tejlor u pismu.

BONUS VIDEO: Boris Bakalov: I muzičari vole festivale, ne samo publika

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar