Čeda Jovanović nakon incidenta na aerodromu prvi put u javnosti (VIDEO)

Sudbine 23. nov. 202111:48 > 11:55
Podeli:

Čedomir Jovanović, lider Liberalno demokratske partije, stigao je na komemoraciju preminule pevačice Merime Njegomir koja se održava od 11 časova u Radio Beogradu, Kamenoj sali, medijskoj kući u kojoj je estradna umetnica provela godine na mestu glavne i odgovorne urednice narodnih ansambala Muzičke produkcije i PGP RTS. Ovo je ujedno njegovo prvo javno pojavljivanje nakon incidenta koji se dogodio na aerodromu u Beogradu 18. novembra ove godine.

PROČITAJTE JOŠ

Njegov dolazak sa suprugom Jelenom Jovanović pratila je neuobičajena scena, javlja reporter Nova.rs sa terena. Zbog gužve, ograničenog broja mesta i poštovanja protivpandemijskih mera, Jovanović nije želeo da sedne na mesto koje je bilo namenjeno njemu. Umesto toga, udaljio se i stao sa strane.

Međutim, kako se na snimku vidi, žena koja je bila zadužena za raspored sedenja, insistirala je da Čedomira i Jelenu smesti u jednom od redova, pred sam početak obraćanja.

Jovanović je isprva odbijao da sedne, a kako javlja naš reporter sa terena, želeo je da svoje mesto ustupi drugima, zbog ograničenog broja mesta za sednje. Na kraju je, ipak, na insistiranje žene koja je bila zadužena za raspored sednja, odlučio da sedne.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

Jovanović je na Instagramu ranije objavio Meriminu fotografiju.

„Zbogom divna Merima, večnost je sada tvoja publika“, napisao je on ispod.

Čedomir Jovanović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Incident na aerodromu 

Lider Liberalno demokratske partije doživeo je incident na aerodromu u Beogradu 18. novembra ove godine, kada su ga trojica nepoznatih mladića psovala i demolirala njegov automobil dok je čekao sina Mihaila.

Kako je to u razgovoru za naš portal opisao lider LDP, te večeri je otišao po svog sina Mihaila na aerodrom. Mihailo srednju školu pohađa u Velikoj Britaniji, a tog vikenda je planirao da dođe u Beograd zbog krsne slave porodice Jovanović. Mirnu porodičnu atmosferu uništila su trojica huligana koja su Jovanovića napala na aerodromu, dok je bio sa sinom.

„Ja odem na aerodrom, došao sam u 22.40, avion je sleteo u 22.45, Mihailo je imao samo ručni prtljag sa laptopom. Za deset minuta smo izašli s aerodroma. Ispred terminala 2 sam bio parkiran kraj drugih automobila. Nisam stao na nedozvoljeno mesto, nisam nikoga ugrozio… prelazim pešački prelaz, neki mali crni auto, tri momka, otvoreni prozori, iskočili su kroz vrata, izvređali me nasred pešakog. Ja sam sa detetom stajao, ćutao. Prišao sam do kola da stavim ranac u gepek,  tablica visi na jednom šrafu… Kaže mi dete, neko razbio auto napred, nema tablice, odvaljeno sve, iskidano, išutiran auto sa strane. Pritom je to neka Škodica koju sam uzeo u rent a karu pre tri meseca, s njom zujim kroz grad“, objasnio je Čedomir Jovanović za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Komemoracija Merime Njegomir

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar