Foto: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zvezda filma "Mumija" nestao je nakon velikog skandala.

Brendan Frajzer proslavio se tokom devedesetih godina, a sa javne scene je gotovo nestao nakon izjave da ga je bivši predsednik Holivudskog udruženja stranih novinara Filip Brek silovao.

PROČITAJTE JOŠ:

Prema njegovim rečima, Brek je pokušao da ga obljubi, a Frajzer je potom plakao „poput deteta“. Nažalost, niko mu nije verovao, a nekadašnji predsednik HFPA-a sve je demantovao. Nakon ovog čina usledila je njegova psihička borba, te ga dugo nismo videli na filmskom platnu.

Za svoju ulogu učitelja u filmu „The Whale“ Brendan je dobio do sada najbolje ocene u karijeri, a na svakom prikazivanju filma publika je ostala dirnuta, što je nagrađivala snažim aplauzom.

Između ostalih festivala, nominovan je i za Zlatnog globusa u kategoriji najboljeg glumca u drami. Međutim, zbog dešavanja sa početka 21. veka, Brendan je kazao da se neće pojaviti na dodeli.

Scena iz filma The Whale Foto:A24 / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Imam više uspomena sa njima nego što imam poštovanja prema njima. Ne, neću prisustvovati zbog tih uspomena. Moja majka nije odgajila licemera. Svašta mi možete napakovati, ali to ne“, izjavio je Frejzer u nedavnom intervjuu za „GQ“.

U međuvremenu njegov fizički izgled se veoma promenio, te su svi ostali šokirani kada su videli da od starog Brendana nema ni traga.

Fotografije sa snimanja filma „Whale“ su preplavile društvene mreže na kojima je on evidentno gojazniji. Ipak, ovaj film mu je donekle vratio staru slavu, a na premijeri je dobio velike ovacije.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumica koje su uspele u inostranstvu

Komentari

Svi komentari (0)