Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Nikolina Pišek se oglasila nakon niza kritika koje je na njen račun uputio svekar Vitor Ristović.

Otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, izneo je niz šokantnih tvrdnji o Nikolini Pišek, za koju je rekao da joj je samo bitan novac, kao i da je njena pohlepa razlog što je njegov naslednik preminuo.

PROČITAJTE JOŠ

Nikolina je, prema njegovim rečima, insistirala da što pre završi kuću koju su gradili jer joj je na prvom mestu da sebi obezbedi lagodan život. Miša Grof je u ispovesti ispričao da je Vidoje Nikolini non-stop slao novac u Hrvatsku da njime raspolaže, da je izdržavao celu njenu porodicu, kao i da Pišekova sada pokušava da proda umetnine koje poseduje samo da bi se dodatno oparila.

Nikolina se sada oglasila i navela da je njenom svekru „pomućen razum“ zbog gubitka sina.

„Sa žaljenjem razumem oca kojemu je bol pomutila razum. Sramim se umesto njega. Žao mi je što ni u ovim trenucima ne poštuje dostojanstvo porodice i svog pokojnog sina, niti svoje osobno dostojanstvo. Mogao bi Viktor pokušati biti dobar deda za obe svoje unuke. Od njega ne očekujem ništa osim da se ispoštuje zakon koji je vrlo jasan. Ovo što on radi nije pitanje samo kršenja zakona nego i dobrog odgoja i elementarnih civilizacijskih normi“, rekla je Nikolina za Kurir.

Takođe, ona se oglasila i putem Instagrama gde je opisala kako se trenutno oseća povodom svega:

„Dogodi se život, niko te ne pita. Zastane dah i vreme. Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, savim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te neko iz svega toga probuditi. Ćutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol. I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili porodicu zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću. Da ste bili srećni kada je vaše malo čudo prohodalo, izgovorilo prvu reč, upisali ga zajedno u školu, ispratili je na završnoj vrtićkoj priredbi, putovali svi zajedno i radovali se kao deca svakom novom zajedničkom iskustvu.“

„Obamreš jer tvog oslonca više nema. Zaspao je i znam za što mi daje snagu. Zadužio me da naše dete, našu decu izvedem na pravi put. Posumnjaš u sebe i….onda pronađeš snagu u tim malenim okicama. One ti pokažu put, prepun trnja ali tvoj. Jer pobeđuju oni koji ne odustaju.“

„Ništa nije onako kako se čini. I ništa nije nemoguće“, napisala je Nikolina uz zajedničku fotografiju sa ćerkom.

BONUS VIDEO: Sahrana Vidoja Ristovića

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.