Lidija Domazet Foto:Z.K.Munja

Progovorila i o zdravstvenim problemima.

Kada je prvi put stala na scenu šoua „Nikad nije kasno“ Lidija Domazet odavala je utisak stamene, samouverene i nadasve žene koja odiše neverovatnim samopouzdanjem i ekscentričnošću, a niko nije znao da u sebi bije najvažniju bitku – onu za zdravlje.

PROČITAJTE JOŠ:

O problemima sa hipertireozom, tačnije o poremećenoj funkciji štitne žlezde govorila je tek nakon završetka takmičenja i otkrila da je bolest bila glavni okidač za naglu gojaznost. U međuvremenu nastali su i srčani problemi, a sad je otkrila da je uprkos lošem zdravstvenom stanju, zaveštala organe.

Ovim potezom dokazala je da uvek razmišlja korak unapred i da želi da pomogne drugim ljudima, iako se ova njena odluka mnogima iz njene porodice nije dopala.

Foto:Screenshot/Youtube/Grand Online

Lidija je sad na društvenim mrežama otkrila da uprkos ponovnom odlasku u bolnicu, ne gubi snagu i volju da radi ono što želi, a to uključuje i muziku kojoj je posvećena 24 sata.

„Zove me pre neki dan moja doktorka Rada koja me operisala pre par godina, čula je da sam zbog srčanih problema nedavno opet bila u bolnici i pita zabrinuto ‘Pa, šta bi?. Ja rekoh ‘Bila malo na servisu! Nego, znaš li šta mene je.e, Rado’. ‘Gledaj’, nastavljam ja, ‘Uzela sam pre 5-6 godina na VMA donorsku karticu, želeći da i u smrti budem korisna i održala predavanje mojima zašto želim da doniram organe, ali kako je krenulo, malo će toga ostati za doniranje.Ti si mi povadila sve ono žensko što postoji, štitna zlezda i hašimoto me je*u već godinama, sad mi popraviše srce’. Doktorka u smehu odgovara ‘Ne boj se, ostaće nešto, neki bubreg’. Dakle, i ja takva, juče pravo na slavlje…. Muzika leči, dokazano….. autobiografska, skroz sveža“, podelila je sa svojim prijateljima Lidija, što je naišlo na ogromno oduševljenje i podršku na društvenim mrežama.

Pre dve godine Lidija je zbog bolesti završila u bolnici, kada se i oglasila i otkrila kroz kakvu torturu, osim fizičke prolazi.

„Nikad ne sudite ni o kome jer ne znate sve okolnosti! Danas je jedan od mojih nepoznatih prijatelja na Fesjbuku lajkovao moju fotografiju, nastalu pre nepunih 8 godina, nastalu nekako baš u vreme kad mi je dijagnostikovana hipertireoza, bolest štitne žlezde koja je sa sobom inicirala i neke ozbiljnije bolesti! Sa svim tim sam se uspešno izborila, a nije bilo lako i zapevala sam iz duše, nastojeći pobediti sve nedaće i uspela sam! Dakle, znam da je i izgled ogledalo kulture življenja, ali ne sudite prerano ni o kome“, izjavila je Liduška u opisu stare fotografije na kojoj se vidi koliko je bila mršava.

BONUS VIDEO: Dragana Katić o novoj sezoni emisije „Nikad nije kasno“