Podeli
Snežana Đurišić
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

"Zaista je predivan osećaj kada se vaš trud, rad, profesionalnost i prava ljubav prema onome što radite prepozna i nagradi ovako lepom nagradom kao što je "Nacionalni muzičko-estradni umetnik Srbije", rekla je pevačica za potal Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Savez estradnih umetnika Srbije dodelio je posebna priznanja estradnim umetnicima, a među nagrađenima je i Snežana Đurišić. Folkerki je pripala plaketa za izuzetan doprinos narodnoj muzici zbog čega je ponosna na svoju dugogodišnju uspešnu karijeru, a zahvalnost prvenstveno duguje vernoj publici. U razgovoru za portal Nova.rs pevačica je otkrila svoje emocije i osećanja povodom ovog priznanja.

“Zaista je predivan osećaj kada se vaš trud, rad, profesionalnost i prava ljubav prema onome što radite prepozna i nagradi ovako lepom nagradom kao što je “Nacionalni muzičko-estradni umetnik Srbije”. Ako uzmem u obzir kakva je ovo godina bila, ovo priznanje ima posebnu vrednost jer donosi radost i osećaj zadovoljstva u vremenu koje, kao, da to oduzima. Veliko hvala svima koji stoje, posebno publici koja me prati i podržava svo vreme mog pevačkog estradnog rada”, rekla je folkerka.

Snežana se nagradom pohvalila i na drušvenim mrežama, uz poseban citat.

“Kada vam uruče ovakvo priznanje, to znači da ste u oblasti profesije sve radili na pravi način. Hvala publici koja je sve ove godine bila moja najsnažnija podrška, kao i ljudima koji su prepoznali kvalitet i dodelili mi ovo značajno priznanje”, napisala je pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar