Podeli
Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Britanska TV legenda Dejvid Atenboro je otvorio Instagram i postao osoba koja je najbrže dostigla milion pratilaca na toj društvenoj mreži - trebalo mu je samo četiri sata, zbog čega je srušio i rekord Dženifer Aniston, saopšteno je s Instagrama, čiji je zvanični nalog čestitao voditelju.

Proslavljeni i obožavani televizijski voditelj, Dejvid Atenboro (94), u poznim se godinama pojavio na društvenim mrežama, a tim je potezom oborio čak i Ginisov rekord.

PROČITAJTE JOŠ

Dejvid Atenboro je popularnošću na Instagramu nadmašio Dženifer Aniston, te je najbrže dosegao milion pratioca na toj društvenoj mreži. Trebalo mu je tek nešto više od četiri sata.

Atenboro je britanski novinar i prirodnjak, najpoznatiji po televizijskim serijalima “Planeta Zemlja” (2006) i “Planeta Zemlja 2” (2016) u produckiji Bi-Bi-Sija, kao i serijalu “Život” (1979—2007), koji čini osam nastavaka.

Jedini je dobitnik BAFTA nagrade za televizijski program u crno-beloj tehnici, u boji, visokoj rezoluciji, 3D i 4K formatu. Izglasan je u grupu “100 najvažnijih Britanaca u istoriji”.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar