Slađa Delibašić o mračnim 90-im i pevanju za Šijana i Limuna

Showbiz 03. mar. 202115:55
Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

"Imali su rispekt prema Đoletu, a posebno prema meni jer sam njegova žena, još sam bila i uspešna u poslu koji radim. Šta sam ja, bre, tada znala?! Bila sam klinka od dvadeset i nešto godina. Ko je bio fin prema meni, ja sam bila još više prema njemu, i to je to. Sa Šijanom i Limunom nikada nisam ulazila u neke razgovore, niti sam se družila s njima, ali sto puta smo im Đole i ja radili privatne proslave gde su prisustvovale njihove žene, deca, prijatelji", govori Slađa Delibašić za Nova.rs o žestokim momcima devedesetih.

PROČITAJTE JOŠ

Denserka Slađa Delibašić bila je jedna od najvećih zvezda muzičke scene krajem prošlog veka i za nju su devedesete u karijernom smislu bile zlatno doba. Pored toga što je bila u jeku popularnosti, od dens muzike je tada mogla veoma lagodno da živi jer je sa svojim bivšim suprugom Đoletom Đoganijem osnovala grupu „Đogani Fantastiko“, koja je bila najpopularnija i najtraženija.

U razgovoru za Nova.rs Slađa otkriva da su mnoge poznate face – od političara, doktora, profesora do ljudi iz podzemlja, dolazili na njihove nastupe, te da su je tretirale na poseban i čudan način. Glavni separei u diskotekama unapred su bili rezervisani za pokojnog Zorana Šijana i Milana Narančića zvanog Limun, od kojih su gosti osećali strah i trepet.

Foto: Printscreen/YouTube/marix 10

„Mnogo smo radili. Devedesete su za nas bile posebne, a mi tada jedinstveni. Svi su nas voleli. Objekti u kojima smo nastupali bili su krcati. Ja sam bila udata za Đoleta, prava porodična žena. Nisu me zanimali tračevi i ostale gluposti. Moje je bilo da ta dva sata, koliko sam na sceni, pokažem svoj maksimum u pevanju i igri. Narod je voleo moju energiju i moj trud, a poštovao me je jer sam volela svog muškarca i drugi me nisu zanimali. Čak ni poznati likovi, koji su super izgledali, mene nisu privlačili. Pa naše nastupe Šijan i Limun nisu propuštali. Imali su svoj separe u klubu i to se uvek znalo kad oni dolaze. Važili su za neku mafiju u to vreme od koje su se posetioci lokala plašili, ali oni nikoga nisu dirali. Nikada problem mi muzičari nismo imali s njima, a ni gosti. Ponašali su se kao gospoda, ma pravi šmekeri“, priča Slađa i dodaje na koji način su je posmatrali Šijan i Limun.

Foto: Privatna arhiva

„Imali su rispekt prema Đoletu, a posebno meni jer sam njegova žena. Njegova, još sam bila i uspešna u poslu koji radim. Šta sam ja, bre, tada znala. Bila sam klinka od dvadeset i nešto godina. Ko je bio fin prema meni, ja sam bila još više prema njemu i to je to. Sa Šijanom i Limunom nikada nisam ulazila u neke razgovore, niti sam se družila s njima, ali 100 puta smo im Đole i ja radili privatne proslave gde su prisustvovale njihove žene, deca, prijatelji. Možda sam im bila interesantna jer su me gledali, a nisu mogli da me imaju i muvaju. Znate kakva je muška podsvest. Stvarno sam bila nedodirljiva, pogotovo na sceni“, rekla je pevačica.

Slađa se pohvalila da je sredinom devedesetih jedan od najmoćnijih Italijana iznajmio ceo Sveti Stefan da bi mu ona i Đole pevali.

„Nikada neću zaboraviti Ćića, koji je zakupio Sveti Stefan za nekoliko ljudi. Voleo je sa Đoletom da ispija „moet“ i gleda mene i ostale članove grupe kako igramo i pevamo“, ispričala nam je Slađa.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar