Podeli
Džej Ramadanovski Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Vest koja se nedavno pojavila u medijima, da je pevač Džej Ramadanovski poveo ćerku Mariju na beogradsku premijeru filma "Vikend sa ćaletom" kako bi je "bogato" udao, veoma ga je potresla pa je za portal Nova.rs objasnio da mu to nikada nije bila namera.

PROČITAJTE JOŠ

Džej Ramadanovski tvrdi da svoje dete nikada ne bi iskoristio zbog novca jer da je to hteo, odavno bi joj našao dobru priliku za udaju. Folker kaže da se nikada nije mešao u ljubavni izbor njegove dece jer one imaju pravo da biraju partnere isključivo prema njihovom ukusu, a ne njegovom.

“Ja nemam pravo da se pojavim na premijeri filma sa ćerkom? Jesam Rom, ali nisam došao na premijeru, niti na neki javni događaj da “prodajem” ćerku. Nikada to nisam radio i neću nikad! Jako sam uznemiren. Nikada ništa nisam demantovao u medijima, uvek sam išao logikom: “Ma, neka. Moraju ljudi od nečega da žive, neka se piše”. Međutim, ovo je prevršilo svaku meru. Da sam hteo dobro da udam ćerku, uradio bih to odavno. Sramota! Ona će se udati samo za nekog koga voli i želi. Moja ćerka je dama, kućno vaspitana i školovana. Sutra ko god da je oženi, biće ponosan i počastvovan. Moje dete nije javna ličnost i ne želi da bude u medijima. Da je htela, odavno bi se bavila javnim poslom. Razumem da je zanimljiva javnosti jer je moje dete, i ne žalim se, samo preko ovakvih gluposti ne mogu da pređem”, rekao je folker za naš portal, a potom se oglasio statusom i na svom Instagram nalogu.

Pevač je inače u ovom ostvarenju Miroslava Momčilovića imao malu, ali efektnu ulogu. On je nedavno za naš portal ispričao da je i više nego zadovoljan onim što je doneo ovom filmu jer su se potrefile pesme, kao i njegova gluma.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar