čedvik bozeman crni panter
Čedvik Bozman Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Zvezda filma "Crni panter", Čedvik Bouzman, preminuo je krajem prošlog meseca u 44. godini nakon duge i teške bolesti. Kolege su bile šokirane zbog njegove smrti, a sada se oglasila i glumica Sijena Miler, koja je s njim snimila film "21 Bridges".

PROČITAJTE JOŠ

Otkrila je kako se Bouzman odrekao dela svog honorara da bi njen bio onoliki koliki je tražila od produkcije.

„Nisam znala da li treba da ispričam ovu priču ili ne. Dosad nisam, ali reći ću to, jer mislim da je to dokaz ko je on bio. Radi se o najneverovatnijoj stvari koju sam doživela u svojoj karijeri. Jednostavno je nedokučivo zamisliti drugog muškarca u Holivudu koji se ponaša tako ljubazno ili s poštovanjem“, rekla je u intervjuu za „Empire“.

Dodala je kako je Bozeman bio obožavatelj njenog rada i insistirao je da ona dobije ulogu, što joj je laskalo jer je htela da radi s njim.

Kada produkcija nije pristala na 33 miliona dolara, on je donirao deo svog honorara da bi se njoj ispunili finansijski uslovi. Tada joj je rekao da to u potpunosti zaslužuje.

U trenutku kada je on radio „21 Bridges“ Miler je, kaže, previše radila i njena ćerka je u tom trenutku krenula u osnovnu školu, pa je zaključila da, ako je produkcija želi u filmu, moraće da pristane na platu koju traži.

View this post on Instagram

I ❤️ this #siennamiller #streetstyle #casual

A post shared by Sienna Miller News (@siennarmiller) on

Inače, glumica se pre nekoliko godina osvrnula na rodne razlike u filmskoj industriji.

„Od nas se traži da promovišemo filmove fotografišući se za naslovnice časopisa. Moramo da pazimo i šta ćemo da obučemo za crveni tepih“, ispričala je tada i dodala kako zbog toga smatra da bi im trebalo da im se isplaćuje veći honorar.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)