Foto: Printscreen/YouTube

Tijana Vučetić je sve očarala kako svojim pevačim umećem, tako i odličnim snalaženjem u svetu glume.

Nju je proslavila uloga Petrojke u legendarnoj seriji „Selo gori, a baba se češlja“.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, ona se nakon toga više posvetila muzici.

Tijana je inače veoma svestrana i završila je likovnu umetnost, kao i školu za dizajn.

Svoje pevačko umeće potvrdila je u vokalno instrumentalnom ansamblu Đerdan, čiji je umetnički rukovodilac bila legendarna Mira Vasiljević.

Ipak, jedan susret joj je promenio život.

Nakon što je upoznala Radoša Bajića, on ju je angažovao za pomenutu seriju, nakon koje je postala poznata široj javnosti.

Uloga Petrojke promenila joj je život iz korena.

„Igrala sam u 15 epizoda od ukupno 100 koje su bile satkane od urnebesnih scena sa glumačkim velikanima, junacima serije Radošem Bajićem, Draganom Nikolićem, Milenom Dravić, Miloradom Mandićem Mandom, Lazarom Ristovskim, Olgom Odanović, Nenadom Okanovićem, Milutinom Mimom Karadžićem, Nadom Blam, Ljiljanom Stjepanović, Svetislavom Buletom Gončićem… Preko noći mi se dogodila vrtoglava popularnost, jer lik Petrojke je vrlo origialan i upečatljiv“, rekla je ona, prenosi Stil.

Međutim, pre nekoliko godina je porgovorila o porodičnom nasilju koje je dugo krila i trpela. Sve je eskalirano posle njenog učešća u rijalitiju „Farma“.

„Udarao me je uglavnom u glavu, da ne bih imala ožiljke na vidljivim mestima i da niko ne bi saznao kroz šta prolazim. U početku nikome nisam govorila o tome, želela sam da sama rešim taj problem. Kasnije sam se poverila samo najbližim prijateljima koji su sve vreme bili uz mene i bez kojih ne znam kako bih iznela trudnoću“, ispričala je Tijana, koja je u jednom momentu stigla i do Sigurne kuće.

Razvela se, a snagu joj je davala ćerka Andreja.

Tijana neretko objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama i mnogi komentarišu kako je ne bi prepoznali.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumica koje su uspele u inostranstvu

Komentari

Svi komentari (0)