Krstinja Todorović
Krstinja Todorović Foto: Instagram/krstinja_official

Finalistkinja "Zvezda Granda", Krstinja Todorović, koja je zahvaljujući operaciji želuca smršala čak 85 kilograma, otkrila je u "Grand magazinu" da uskoro ide na još jednu operaciju.

Ona je u pomenutoj emisiji na Grand televiziji pričala o tome kako teče njen rad na fizičkom izgledu, te otkrila o kakvoj je operaciji reč.

„Još malo je ostalo do tog finalnog rezultata. Očekujem da posle Nove godine odradim i operaciju zatezanja kože“, rekla je Krstinja.

PROČITAJTE JOŠ

Ovu operaciju će finansirati Saša Popović. On je to nedavno obećao, da bi se, kako je rekao, mlada Crnogorka što pre pojavila na sceni u miniću.

Spot i pesmu još uvek nije uradila poput većine svojih kolega iz „Zvezda Granda“, te je Krstinja odgovorila na pitanje da li se plaši da će ostati po strani jer još nije iskoristila svojih “5 minuta slave“.

„Uvek te tera na razmišljanje šta će biti kada dođe neko nov i interesantan, da li ćeš otići u zaborav, ali pesmu treba snimiti u pravo vreme, i pravu pesmu, a ne bilo šta. Ja mislim da će pravo vreme doći u trenutku kada ja budem 100% zadovoljna osobom, nadam se vrlo brzo, i da će pesma biti pravo osveženje“, otkrila je mlada zvezda Granda u „Grand magazinu“.

Bonus video

Zorana Mićanović: Trpela sam vršnjačko nasilje i plakala u svoja četiri zida

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.