Zorja Pajić. Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pajićeva je bila među favoritima domaćeg takmičenja za odlazak na Evrosong, a Konstraktina pobeda ju je u prvi mah rastužila.

„U jednom trenutku sam zaista mislila da mogu da pobedim i da mogu da predstavljam našu zemlju. Ali moram da priznam da sam sve vreme u glavi imala glas „nemoj previše da se nadaš, da se ne razočaraš“. Mislila sam da neću preživeti gubitak, ali zapravo je bilo jako zabavno, čestitam pobednici. Preživela sam, čak nisam ni tužna, već ponosna i srećna. Nisam ni razočarana zaista, mislila sam da ću biti, ali nisam, ponosna sam na ljude oko mene i kad se osvrnem na svoj nastup, zaista je bio dobar“, rekla je Zorja i otkrila da li ima zdravstvenu knjižicu koja se pominje u Konstraktinoj pesmi.

PROČITAJTE JOŠ

„Imam nemačku knjižicu, našu nemam (smeh). Otišla sam da izvadim, rekli su biće i nikad je nisam dobila. Kad sam ponovo otišla, rečeno mi je da ne znaju o čemu se radi i odustala sam. Imam nemačko zdravstveno osiguranje, valjda je to dovoljno. U Nemačkoj mogu da budem bolesna, ovde moram biti zdrava“, zaključila je mlada pevačica.

BONUS VIDEO: Zvezda Granda – Zorja Pajić

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.