Zorica Marković ovako komentariše presudu Miroslavu Iliću

Showbiz 26. maj. 202223:15 > 23:15
Podeli:
Foto: E-Stock/Danijel_Milutinović, E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica je iznela svoj stav povodom vesti da je sud rekao da je Devin Antonović sin popularnog pevača.

„Nisam nikad sa Miroslavom pričala o tome, meni nikad nije negirao da je Devinov otac, sad da li je novinarima negirao, ne znam. Zna se da je on njegov otac, pisalo se svašta, ali ne mora da znači da je istina. Koliko znam nije želeo da radi DNK, verovatno jer je znao da je njegovo. Nisam čula da je ikada rekao da nije njegovo dete, drago mi je, dece nikad dosta, nek su živi i zdravi“, rekla je Zorica, kako piše „Kurir“, pa je nastavila:

PROČITAJTE JOŠ:

„Miroslav i ja smo u jako dobrim odnosima, nismo se dugo videli zbog pandemije, nema turneja kao pre… Ja ne radim istim tempom kao ranije, ne želim, ali bili smo i ostali u dobrim odnosima. Nema razloga da ne prihvati sina. On se možda bunio zbog načina na koji je ta žena sve to predstavila. Bio je bespotreban atak na čoveka u štampi, možda je inat proradio u njemu pa je ćutao. Ima koliko hoćeš vanbračne dece na estradi, samo se ne zna. Pevači uvek daju go u gostima. Čula sam svašta, po turnejama se svašta radi, svi to znaju, nema potrebe da se pravimo ludi, ali o tome se ćuti. Nek su živi i zdravi.“

Podsetimo, konačnu odluku suda danas je objavila Mirjana Antonović na svom Fejsbuk profilu, gde ja napisala da je srećna šro je potvrđeno da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina. Pevač se ovim povodom oglasio, pa je rekao da još ne želi ništa da komentariše.

BONUS VIDEO: Ljubavnica Miroslava Ilića na suđenju s pevačem: Idem do kraja

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar