Zorica prozvala Kemiša: Neka se javi ta žena sa kojom si imao seks četiri sata

Showbiz 28. jun 202213:25 > 13:30
Podeli:
Zorica Brunclik Miroljub Arandjelovic Kemis
Zorica Brunclik i MIroljub Aranđelović Kemiš Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica Zorica Brunclik i njen suprug i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš često pričaju detalje iz svog bračnog života.

Kemiš je u toku jedne emisije priznao da mu je najduži seksualni odnos trajao preko četiri sata.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ja sad hoću da pitam, pošto je ova emisija gledana, neka se javi ta žena, da potvrdi da Miroljub ne laže“, odreagovala je Zorica.

"A šta ako se mnoge jave?", rekao je Kemiš u emisiji "Ami Dži šou".

Zorica Brunclik je ispričala jednu anegdotu.

"Slušajte jednu situaciju, naše kolege, ne mogu da imenujem... Mene bolela glava, toliko da sam četiri kafetina popila. Ti naši prijatelji došli na koncert, njegova žena sela pored mene. Ona mi priča na uvo nešto, ja je ne čujem i kažem joj: 'Izvini, boli me glava toliko da ću povratiti na tebe, ako progovorim'. Ona kaže 'Jao, mene često isto boli glava' a njen muž: 'a ona hoće seks svaki dan, po pet puta, svaki dan'! Meni iz mesta prošla glava. Završili smo svirku, došli smo u sobu, Miroljub prvi u kupatilu. I ja mu kažem šta mi je rekla, svaki dan, pet puta seks, a godinama su u braku. I Miroljub kaže: 'Au brate, sad moram visoka noga, poštovanje'. I pošto smo mi našim prijateljima ispričali, oni dođu na svirku i naši prijatelji 'Kako si?'. Ali smo računali, dva posla, svirka", ispričala je Zorica.

BONUS VIDEO: Zorica Brunclik o velikom koncertu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.