Foto: Printscreen Instagram/zorannah

Srpska jutjuberka Zorana Jovanović imala je zakazane promocije parfema u Splitu i Zagrebu, ali su joj organizatori u poslednji čas saopštili da se one ipak neće održati usled panike koja je u Hrvatskoj izazvana koronavirusom.

Naime, smrtonosni koronavirus, koji hara svetom i uteruje strah u kosti stanovništvu svake zemlje u kojoj se pojavi, našoj popularnoj jutjuberki je smrt za budžet.

Zorannah, koja je navikla da od svog rada živi na visokoj nozi, ovu odluka Hrvata verovatno će ozbiljno uticati na nju, jer su joj time „izbili“ velike pare iz džepa.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je trebala da promoviše svoj parfem u Hrvatskoj, ali su joj organizatori otkazali pojavljivanje, pa je „tužnu vest“ objavila i na svom Instagramu:

Foto: Printscreen Instagram/zorannah

„Drage devojke, nažalost promocija parfema u Zagrebu i Splitu je otkazana. Nije do mene, organizatori su odlučili da ljudima nije do druženja i da su svi preplašeni zbog koronavirusa, tako da vam javljam nove datume, kada ih budem imala“, poručila je Zorannah.

Reklo bi se da je Zorannah, koja je napisala toliko knjiga i umalo ušla lektire, baš u bedaku jer joj je „koronavirusah“ pomrsio konce s promocijom prafema.