Foto: Printscreen/YouTube/Zorannah

Influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, nakon deset godina je zatvorila firmu. Iako su isprva kružile glasine da je razlog zatvarnja to što je navodno bankrotirala, ona je u novom videu objasnila o čemu se zapravo radi.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, glasine o tome da je bankrotirala i pretpostavku da je zbog toga zatvorila firmu, Zorana Jovanović je demantovala tvrdeći da je to daleko od istine. Ona se pohvalila svojim životom i radnim obavezama koje joj donose veliku zaradu.

„To da sam bankrotirala ne može biti dalje od istine. Ja živim fenomenalan život, hvala Bogu. I daj Bože da svi nemaju para kao ja. Trenutno jako puno radim, radila sam celo leto, imam konstantne kolaboracije sa brendovima, Jutjub me plaća. Ja ne volim da imam ceo Instagram profil plaćenih saradnji, to mi je bez veze, ali naravno da neke stvari ne želim da odbijem. Ovo je moj posao i ja od njega zarađujem“, rekla je Zorannah o svojim primanjima u novom vlogu.

Ona je dalje objasnila šta je razlog zatvaranja firmu, navodeći da nije u pitanju bankrot.

„Razlog zašto zatvaram firmu jeste taj što smo mi kada smo otvorili firmu davnih, davnih godina, to učinili kao d.o.o. zarad otvaranja pop-up radnji u dva tržna centra, jer je d.o.o. bio potreban za to. Problem sa d.o.o. jeste taj što se pare veoma teško izvlače i jednostavno uvek sam u nekim problemima zbog toga. Tako da sam rešila da zatvorim d.o.o. i da otvorim paušalnu firmu koja je više nego dovoljna za moj posao. U krajnjem slučaju, mogu da otvorim dve paušalne firme ako to bude potrebno. Ali nemam problem sa izvlačenjem mojih para koje sam ja zaradila. Tako da je to razlog“, objasnila je je Zorannah.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)