Zorannah: Bolje biti bogat i tužan, nego siromašan i tužan

Showbiz 08. apr. 202018:45
Podeli:
Foto: E-Stock

Ako ste pomislili da je ovo još jedan citat iz čuvenog stripa "Alan Ford" tipa "Bolje biti bogat, nego ne biti", "Bolje živeti 100 godina kao milioner, nego sedam dana u bedi" ili "Bolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromašan, džaba ti što si bolestan", prevarili ste se. Ovo je blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, mrtva ozbiljna izgovorila u jednom od svojih videa u kojima komunicira sa svojim obožavaocima.  

Ona je zbog svojih izjava često na meti kritika, ali to nju izgleda ne sprečava da iznosi svoje stavove ne mareći kako će na to da reaguje javnost.

Ovoga puta Zorannah je u jednom od svojih videa odgovarala na pitanja „ili/ili“ gde je trebalo da bira između dva ponuđena odgovora, a kada je na red došlo da izabere između toga da li želi da bude „bogata i tužna“ ili „siromašna i srećna“, ona je izabrala prvo.

PROČITAJTE JOŠ

To je momentalno napravilo pometnju, kako u komentarima ispod njenog videa, tako i na društvenim mrežama na kojima su reakcije na Zoraninu izjavu krenule da se šire poput lavine.

Uglavnom su joj zamareali to što je „materijalista“, a neki su je pitali šta će joj novac, ako će da bude nesrećna, ali  Zorannah je imala spreman odgovor.

„Pa bolje mi je da budem bogata i tužna, nego siromašna i opet tužna, jer nemam para“, poručila je ona, očito isključujući opciju da i bez para može biti srećna.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.