Foto: Printscreen/YouTube/Zorannah

Modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zoranah pre pet godina ovaj dan izgubila je majku, a sada se tim povodom oglasila na Instagramu.

Naime, Zoranah je objavila sliku iz detinjstva sa svojom majkom, a uz to je kratko napisala: „Pet godina bez tebe“.

View this post on Instagram

5 years without you ?

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Inače, blogerka je bila veoma vezana za mamu, ona je nekoliko puta i snimala klipove sa njom za njen Jutjub kanal.

Jovanovićeva je jednom prilikom otkrila da je njena majka na samrti više nije prepoznavala, i da joj je to najteže od svega padalo.

„Mama je bila bolesna i najgore u svemu tome je bilo čekanje. Kada znaš šta će da se dogodi i bukvalno čekaš da ti jave. Mislim da je sve posle toga “lakše“. Ona se mnogo mučila, ali sve je bilo gotovo za nekih mesec dana. Ja sam neko ko je po prirodi izuzetno jak, a i kad nisam, tu stranu nikome ne pokazujem. Jednostavno, u tim trenucima samo želiš da sve bude gotovo. Ko nije prošao kroz to da mu je bliska osoba u tom stanju, ne može ništa da mi kaže, jer kada uđeš u sobu kod žene koja ti je 25 godina najveća podrška, a ona te ne prepozna, jednostavno ne želiš to više“, rekla je ona jednom prilikom.

„Želiš da ti ostane u sećanju kao zdrava, nasmejana i lepa mama, a ne to što u tim momentima vidiš. Sada kada sam prošla kroz dva gubitka – jedan iznenadni, kada mi je tata umro, i drugi, očekivani, moram da priznam da je moj otac bio jedan srećan čovek. Jeste da je veći šok jer ti samo jave da je neko koga si čuo pre sat vremena i ko je bio sasvim dobro umro, ali mnogo je bezbolnije za sve. Gledati ovo je najveća patnja koju neko može da doživi i ne bih je poželela nikome“, rekla je Zorannah.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari

Svi komentari (0)