Foto: nova.rs/video

Pop pevačica se okušala i kao voditeljka, ali smatra da bi još bolje prošla u drugom poslu, koji niko od nje ne očekuje.

Pevačica Zorana Pavić odličan je vozač i uživa u vremenu koje provede u svom u automobilu, a ona je priznala da se njeni prijatelji šale na račun toga koliko vremena provede u  svakodnevnoj vožnji, te da su joj preporučlili da promeni zanimanje.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ja kada mi prijatelji pišu, pitaju me: „Da nisi taksista?“, neumereno sam prisutna u vozilu. Nisam taksista, ali sam stvarno non-stop u vozilu“, rekla je Zorana u emisiji „Grand news“ i dodala:

„Ja kad bih radila to, kad bih vozila, ja bih uspela u životu. Volim da vozim, uživam da vozim, još kad su izmislili da ti telefon stoji tu, da možeš da vidiš ko ti piše, da ne moraš da napraviš udes ako se javljaš. Ja želim da budem taksista, to je moja budućnost „, rekla je Zoranau  emisiji „Grand news“, a onda prokomentarisala ko su po njenom mišljenju bolji vozači, muškarci ili žene.

„Žene nisu lošiji vozači, ja gledam muškarce nešto se utunjili. Šalu na stranu, nema tu generalizovanja, muškarci-žene, neko je dobar vozač ili nije dobar vozač“, tvrdi pevačica.

BONUS VIDEO: Zorana Pavić o Evroviziji

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar