Zorana Pavić iskrena do srži o koleginicama koje su uradile korekcije (VIDEO)

Showbiz 08. okt. 202117:59
Podeli:
Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Zorana se godinama borila s viškom kilograma, ali je uspela da svoju liniju dovede do savršenstva i da ostane verna i dosledna, te ne robuje aktuelnim trendovima lepote već je pristalica prirodnog izgleda.

Nedavno je prokomentarisala korekcije na kojima su radile njene koleginice i otkrila šta misli o tome.

„Mislim da na meni ništa veštačko ne bi dobro stajalo. Postoje žene kojima to stoji, tako su satkane i mentalno i ide uz njih, ali uz mene ne i nikada tu želju nisam imala“, rekla je Zorana za Grand Online.

PROČITAJTE JOŠ

Svedoci smo su estetske korekcije postale nova vrsta normalnosti, međutim pevačica tvrdi da je važnije biti svoj.

„Jako mi je važno da budem svoja. To neko kloniranje što ista usta možemo videti na deset koleginica čini ih istim. Nemojte pogrešno da me shvatite, svako treba da promeni na sebi nešto što će ga učiniti srećnim samo kažem da to ne stoji svima“, objasnila je plavuša i dodala kako čovek pre svega mora da bude zadovoljan sobom.

Pevačica Zorana Pavić drastično je promenila fizički izgled i životne navike, pa više nije ni nalik onoj staroj Zorani koja je mučila muku sa viškom kilograma.

„Imala sam hormonski poremećaj. Daleko od toga da nisam bila sklona hedonizmu, ali od nekog stresa sam bežala u hedonizam. Moram priznati. Međutim, taj hormonski poremećaj dosta mi je zakomplikovao život i zdravstveno stanje“, otkrila je svojevremeno pevačica Zorana Pavić za Nova.rs zbog čega je promenila svoj fizički izgled i životne navike.

Bonus video: Nastup Edite Aradinović na Music week

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar