Zoi: Danas strejt muškarci imaju primat i vuku sve konce

Showbiz 01. mar. 202010:14 > 11:43
Podeli:
Foto: Printscreen/Instagram/zodackwhite

Nakon nastupa na Prajdu 2019. godine i pojavljivanja na koncertu svoje tetke Nataše Bekvalac, mlada pevačica Zoi za Nova.rs otvoreno govori o prvoj godini svoje karijere.

Kako se već u startu istakla u muzičkom pravcu koji je različit od onog u kome je njena već poznata tetka, Zoi je otvoreno pričala o idejama koje stoje iza njenih pesama i spotova, ali i društvenoj odgovornosti koju kao javna ličnost oseća i važnosti inkluzije u pop kulturi.

Zoi je za portal Nova.rs ispričala i kako se osećala dok je pevala pred punom Arenom, na koncertu Nataše Bekvalac.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Imala sam ogromnu tremu pre nego sam izašla na binu na Natašinom koncertu u areni. Kada sada govorim o tome, ne sećam se bukvalno ničega, jer me je adrenalin pukao do te granice da sam imala prekid filma“, iskrena je pevačica koja ovaj momenat poredi sa svojim nastupom na Prajdu nekoliko meseci ranije.

„Takvu veliku tremu sam imala i pred nastup na Prajdu. To mi je bio drugi nastup u životu i baš sam imala tremu“, dodala je ona.

Zoi ne krije da je pobornik za ljudska prava i ima potrebu da govori o važnim društvenim temama. Za naš portal je navela da podržava ljubav i slobodu u svim oblicima.

„Na Prajdu sam upoznala jednu „drag kraljicu“ (muškarac koji oblači žensku odeću, prim. aut.), koja mi je postala prijateljica. Pozvala sam je da kasnije bude deo mog spota za pesmu „Zovi“. Nismo preterano bliske, ali komuniciramo s vremena na vreme preko storija na Instagramu. Ja podržavam sve vrste ljubavi i sloboda. Živimo u 21. veku.“

Na koncertu Nataše Bekvalac održanom u Areni 14. februara, Zoi je pored izvođenja svog novog singla „Jasno mi je“, bila i deo Natašinog pratećeg spota, koji poručuje da „žena ženi ne treba da bude vuk, već uvek mora da joj čuva leđa“. Dvadesetogodišnjakinja objašnjava da je taj segmet koncerta za nju imao veliku važnost, jer joj podrška porodice, a pogotovo njenog ženskog dela, posebno znači.

PROČITAJTE JOŠ

„Bitno je da žene podržavaju jedna drugu. Živimo u svetu gde strejt muškarci imaju primat i vuku sve konce. Moramo da se čuvamo i pazimo jedna na drugu. Žao mi je što većina žena još uvek to ne shvata“, navela je Zoi.

Za skoro godinu dana svoje karijere izdala je tri singla, a kako kaže, nada se da će album ili nove pesme objaviti do aprila ove godine. Sve zasluge za spotove ipak daje Ljubbi, kreativnom direktoru koji je zadužen za finalni vizuelni projekat.

„Sve zasluge za spot „Jasno mi je“ idu genijalnom Ljubbi i ostatku ekipe. neverovatna mi je čast što smo sarađivali zajedno“, zaključila je Zoi.