Hasan Dudić, Zlata Petrović
Foto: E-Stock/Dušan Milenković/Časlav Vukojičić

Bivši supružnici Zlata Petrović i Hasan Dudić godinu dana nisu komunicirali. Međutim, kada se pevač i kantautor zarazio koronavirusom i završio u bolnici, folkerka ga je odmah pozvala telefonom i našla mu se "pri ruci".

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Zlata Petrović pomirila se sa bivšim suprugom, kantautorom Hasanom Dudićem, nakon godinu dana svađe, saznaje portal Nova.rs.

Nakon što je Dudić oboleo od koronavirusa, a potom i prebačen na bolničko lečenje zbog obostranog zapaljenja pluća, folkerka se zabrinula za njegovo zdravstveno stanje pa je odmah pozala telefonom i ponudila pomoć. Ona je čak pokrenula sva moguća lekarska poznanstva kako bi se raspitala i kako bi je izveštavali o njegovom zdravlju.

„Zlata i Hasan posle razvoda su ostali u fenomenalnim odnosima. Uvek su bili tu jedno za drugo, pogotovo kada su imali problema sa sinom zbog kockarskih dugova. I to su uspeli zajedno da prebrode. Međutim, njihov odnos je zahladneo u poslednjih godinu dana iz nama nepoznatih razloga, te uopšte nisu imali kontakt“, otkriva naš izvor i dodaje da je Zlata prva stupila u kontakt sa Hasanom.

Hasan Dudić Foto:E-Stock_dusan_milenkovic

„Pozvala ga je telefonom čim joj je sin javio da se Hasan ne oseća dobro. Razgovarali su kao dve normalne i odrasle osobe, odnosno koliko je Dudić u tom stanju mogao da komunicira“, rekao je naš izvor.

Pozvali smo Petrovićevu i Dudića za komentar, ali nisu se javljali na telefon do objave ovog teksta.

Podsetimo, Hasan je u petak 2. aprila primljen u KBC Zvezdara sa obostranom upalom pluća i otežanim disanjem, te je bio i na kiseoniku., a 10. aprila izašao je iz bolnice.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

Komentari

Svi komentari (0)