Foto: printscreen

Zlata Numanagić, partnerka Desimira Stanojevića iz seirje "Srećni ljudi" izrazila je žaljenje zbog odlaska poznatog glumca.

Glumicu Zlatu Numanagić, najširoj javnosti poznatoj po ulozi Lole Golubović iz serije „Srećni ljudi“ i supruge Vukašina Golubovića, čiji je lik tumačio Desimir Stanojević, jako je potresla vest o njegovoj smrti.

PROČITAJTE JOŠ

„Tek sam sad saznala. Gospode Bože“, rekla je glumica za Nova.rs

Foto: E-Stock_milos_rafailovic

Kad smo je pitali po čemu će pamtiti kolegu, s obzirom na to da su bili partneri u seriji koja je ostala omiljena do dan danas, rekla je:

„Pa ne samo to… mi smo zajedno glumili i u pozorištu i privatno smo bili bliski prijatelji, čak smo i jedno vreme bili komšije. Baš me je potresla vest. Pamtiću ga uvek po najboljem. Mnogo mi je žao. Baš mi je ovo šok, ne znam šta da kažem. Uvek smo bili u dobrim kolegijalnim odnosima, dosta smo igrali i u pozorištu i u seriji, jedno vreme smo stanovali u istoj ulici, pa smo bili i kućni prijatelji. Nismo se nešto mnogo viđali u poslednje vreme i baš sam se mislila: „Bože šta li rade, zvaću ih danas-sutra i eto, sada ovo… Ne znam ništa, ne mogu još da zovem njegovu ženu, jer sad nije u prilici da priča sa mnom, niti sa bilo kim. Baš uažs. Bio je divan kolega sa kojim sam odlično sarađivala i dobro se razumela, što je jako važno u našem poslu. Baš će mi nedostajati!“, rekla je ona.

Podsetimo, Desimir Stanojević preminuo je jutros u svom stanu u Beogradu, u 69. godini.