Podeli
Foto: Instagram/lepabrenaa

Lepoj Breni i Bobi nedavno su se pridružili Aleksandra i Filip sa bebom, koji ne planiraju da se u skorije vreme vrate u Srbiju.

PROČITAJTE JOŠ

Porodica Živojinović ovog leta zaboravila je na Srbiju. Naime, Lepa Brena i Boba su sa sinovima Stefanom i Viktorom otputovali u Monako pre mesec i po dana, malo pre proglašenja vanredne situacije u državi zbog pandemije. Kad su se tamo pozicionirali i malo privikli, odlučili su da produže odmor do daljnjeg. A zašto i ne bi kad očigledno kod kuće namaju šta da rade. Što bi nekadašnji teniser rekao u šali: “Bolje da se sunčam na moru nego u dvorištu”.

View this post on Instagram

❤️?

A post shared by Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest) on

Međutim, oni tamo nisu sami. S obzirom na to da Brenu i Bobu gotovo poznaje ceo svet, njima su se nedavno pridružili Dragana Mirković i Toni Bijelić, sa kojima provode dosta sati dnevno uz ručkove i uživanje na plažama.

View this post on Instagram

??

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on

Oni su pre nekoliko dana dobili i pojačanje kada su došli Aleksandra Prijović i Filip Živojinović sa bebom Aleksandrom. Sada su svi na okupu, pa je i razlog više da ostanu na moru i uživaju. Vreme uglavnom provode sunčajući se na jahti, ukusnim specijalitetima i hladnim pićima.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar