Žika Jakšić pred snimanje emisije pevačima delio svoje vino

Showbiz 02. jun. 202008:00
Podeli:
Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Muzički producent Žika Jaksić juče je na snimanju prve emisije "Nikad nije kasno" nakon ukidanja vanrednog stanja u državi napravio dar-mar u studiju, a prethodno u bekstejdžu.

On je već s vrata raširio ruke i izljubio se sa stručnim žirijem i zaposlenima u „Grandu“ koje  nije video tri meseca, koliko je i trajala pauza zbog koronavirusa. Dok su čekali Acu Pejovića, koji je kasnio oko sat vremena iz, kako je rekao, opravdanih razloga, Žika je iskoristio priliku da pojede sendvič i popije kafu, a ujedno se sit ispriča s prijateljima.

PROČITAJTE JOŠ

Kako bi proslavio nastavak sezone svog popularnog muzičkog takmičenja, on je poneo karton vina, koje nosi naziv kao i njegova emisija „Nikad nije kasno“. Inače, Žikin stariji sin Andrija Jakšić proizvodi to čuveno vino i on ne najmlađi enolog u Nemačkoj.

„Sad je vreme za vino. Specijalno sam svima doneo po flašuda uživate u ovom fantastičnom ukusu i kvalitetu. Poslužite se, a uzmite i za poneti“, rekao je Žika prisutnima u bekstejdžu.

S druge strane, voditeljka emisije Dragana Katič takođe je presrećna zbog nastavka sezone, pa se za početak snimanja pripremala, ali i opuštala uz dobro masiranje. Članovi žirija Saša Milošević Mare i Ivana Selakov takođe su bili uzbuđeni i jedva su čekali da zauzmu svoje pozicije na bini.

Emisija „Nikad nije kasno“ je  šou koji pruža nadu svima koji su mislili da je za njihovu karijeru prekasno, pa se takmiče pevači veterani od 45 godina. Iz nedelje u nedelju predstavljaju se sjajni kandidati koji ranije nisu napravili muzičku karijeru, a imali su kvalitet za to.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.