Žika Jakšić doveo svoju devojku Dobrilu u emisiju: Ljubio je pred kamerama

Showbiz 03. dec. 202112:58
Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

U žiriju emisije "Nikad nije kasno" na veliko iznenađenje mnogih, po prvi put se našla i pobednica isotimenog takmičenja Dobrila Ivanovska Čabrić, koju je svojevremeno Žika Jakšić, voditelj emisije, nazvao svojom devojkom.

Jakšić je od samog pojavljivanja Dobrile u emisiji bio fasciniran njenom energijom, uprkos tome što je u 92. godini života. Čak ju je jednom nazvao svojom devojkom, a potom i poljubio.

„Je l’ se javljaju udvarači? Pričaj mi malo“, ispitivao ju je Žika.

„Imam iz Austrije, Beograda… Ali znaš šta, ti mi mnogo kvariš posao, zato što svi kažu „kazaćemo mi to Žiki“, ma ne smem da mrdnem“, poručila mu je tada takmičarka.

Nikad nije kasno, Žika Jakšić
Foto: grand.online

Žika je nedavno izjavio da su mnogi takmičari ostavili veliki pečat u „Nikad nije kasno“, ali je upravo Dobrilu izdvojio kao posebnog učesnika ovog serijala.

„Ima ih mnogo koji su na mene ostavili trag ali izdvojio bih Dobrilu Ivanovsku koja je sa 91 godinu došla do finala. Imala je skoro nezgodu jer žena vozi sa 93 godine i dobro je, oporavlja se hvala Bogu. Nemam puno vremena da se čujem sa svima, ali s vremena na vreme razmenimo neke poruke čestitamo praznike. Eto Dobrili se divim i celom njenom životu. Postala je moj idol i želim da i jaživim tako sa devedeset“, rekao je on u emisiji.

BONUS VIDEO: Saša Popović: Ovo je moja poslednja godina u „Zvezdama Granda“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar