"Bila sam ti jastuk kad padneš, ruka tvojoj ruci kad staneš... Bila sam ti što nisam sebi, dobro je tebi. Živeo si kako si hteo, kidao me deo po deo, sam od sebe prestao ne bi, dobro je tebi...  Sudi mi po lepoti, to je moj greh i motiv, kad nemaš ništa drugo pucaj u to... Što boli to me ojača, moj smeh na zidu plača, zadnje što ćeš čuti, kad budeš odlazio", glasi deo Nadicice nove neobjavljene pesme koju potpisuje hitmejker Bane Opačić.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Nadica Ademov nakon deset godina muzičke karijere rešila je da snimi album prvenac, koji će biti završen u maju ove godine. Mnogi smatraju da se poslednjih godina ne isplati izdavati albume jer se od nekoliko pesama izdvoje samo jedna ili dve koje postanu slušane i viralne. Veliki muzičari su čak i odustajali od tako velikog projekta kada je zavladala pandemija koronavirusa, pa su im pesme zaključane u fiokama do daljnjeg.

Međutim, to nije slučaj kod Nadice jer ona čitavu deceniju vredno radi, a posebno je angažovana na privatnim proslavama gde se vodi pod broj jedan. Budući da ne živi raskalašnim životom i da je prizemna i skromna devojka, ona je štedela novac za velike stvari koje će uskoro predstaviti publici širom sveta.

Nadica Ademov Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Pevačica je nedavno u intervjuu za Nova.rs najavila da je angažovala brojne saradnike koji su stručni u svom poslu, a među njima su Peđa Medenica, Endži Mavrić, Steva Simeunović, Dragan Brajović Braja, Saško Nikolić, Milan Miletić i drugi.

Ona je juče nekoliko sati provela u studiju kod hitmejkera Baneta Opačića, pa je u video snimku otkrila deo nove pesme koja nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Nadica Ademov Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Bila sam ti jastuk kad padneš, ruka tvojoj ruci kad staneš… Bila sam ti što nisam sebi, dobro je tebi. Živeo si kako si hteo, kidao me deo po deo, sam od sebe prestao ne bi, dobro je tebi…  Sudi mi po lepoti, to je moj greh i motiv, kad nemaš ništa drugo pucaj u to… Što boli to me ojača, moj smeh na zidu plača, zadnje što ćeš čuti, kad budeš odlazio“, glasi deo Nadicice nove neobjavljene pesme.

BONUS VIDEO: Nadica Ademov punim gasom sprema album prvenac

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Svi komentari (0)