Žene fudbalera koje su bogatije od svojih muževa

Podeli:
Foto: EPA-EFE/RAUL CARO CADENAS/WILL OLIVER/JUANJO MARTIN

Iako za žene fudbalera uglavnom vladaju predrasude da su sponzoruše, te da žive od slave uspešnih muževa, ima onih koje ove predrasude ruše. Naime, mnoge žene fudbalera imaju poslove kojima se bave i koji im donose pravo bogatstvo. Neke su čak i bogatije od muževa, kao što je to slučaj sa Šakirom i Pikeom, a britanski “Sun” istražio je ko je od njih najbogatiji i koliko se proteže njihova “finansijska moć”.

Pročitajte još:

Na prvom mestu je Viktorija Bekam, supruga Dejvida Bekama, koja je „teška“ 360 miliona funti i koja se bavi modnom industrijom.

Navodno je u toj istoj industriji 2019. godine imala gubitak od 15,9 miliona funti, a potom i novi udar zbog korone. Ipak, to je nije previše ugrozilo, pa se i dalje nalazi na samom vrhu.

Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Pomenuta Šakira višestruko je „teža“ od svog supruga Žerarda Pikea. Vrednost njenog bogatstva navodno iznosi 220 miliona funti, dok Pike poseduje „samo“ 30 miliona.

Šakira je u januaru prodala prava na svoje pesme za paprenu sumu koja, doduše, nije otkrivena, ali je širom sveta tokom karijere prodala 80 miliona ploča, te cifra koju lepa Kolumbijka poseduje i ne čudi.

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Supruga Vejna Runija, Kolin, na trećem je mestu sa cifrom od 14 miliona funti. A novac je navodno zaradila pametnim investiranjem koji je njen muž zarađivao tokom igranja fudbala.

Pisala je modne kolumne za poznate magazine, postala je čak i dečiji autor, a dosta novca je zaradila i prodajući DVD snimke sa vežbama za bolji izgled tela.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bogatstvo lepše polovine Kristijana Ronalda, Georgine Rodrigez, iznosi sedam miliona funti, a ova španska manekenka najviše novca zaradi putem Instagrama. Prati je 24 miliona ljudi i samo od jedne objave znala je da uzme 250.000 evra.

Postala je zaštitno lice određenih modnih kuća koje reklamira, a u međuvremenu je pokrenula i svoju modnu liniju.

Doduše, Georgina nije bogatija od svog dečka milijardera, ali mora se priznati da poseduje pozamašnu svotu novca.

Foto: EPA-EFE/RAUL CARO CADENAS

Bogatstvo pop zvezde Peri Edvards, devojke Aleksa Okslejd-Čejmberlena, procenjuje se na šest miliona.

Kristin Lampard, supruga Frenka Lamparda, na šestom je mestu sa bogatstvom od pet miliona, dok je devojka Paula Dibale, Orijana Sabatini, na 8. mestu sa cifrom od četiri miliona.

Vanda Ikardi je na 8. mestu i bogatstvo supruge Maura Ikardija se procenjuje na tri miliona. Vanda takođe zarađuje od Instagrama, lični je agent napadača PSŽ-a i odnedavno je pokrenula kozmetičku liniju.

Foto: Federico Pestellini / Panoramic / Bestimage / Profimedia

Ebi Klensi, žena Pitera Krauča, na 9. je mestu i “teška” je 2,5 miliona funti, dok je na 10. glumica Helen Flanagan. Udata je za Skota Sinklera, a njeno bogatstvo se procenjuje na dva miliona funti.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar