Željko Samardžić, pevač, emisija Zvezde Granda
Željko Samardžić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Pevač Željko Samardžić važi za jednog od pevača koju je svoju karijeru gradio isključivo radom i trudom, a zasluge za uspeh u velikoj meri pripisuje pokojnoj Marini Tucaković.

Međutim, jednu pesmu posebno izdvaja i smatra je svojom ličnom kartom, a u pitanju je numera „Viski“.

PROČITAJ JOŠ:

Zasluge za uspešnu karijeru on pripisuje i Marini Tucaković koja mu je napisala pesme koje su postale veliki hitovi i zbog kojih je doživeo veliki uspeh u karijeri. Željko se osvrnuo na saradnju sa pokojnom Marinom Tucaković i otkrio neke do sada nepoznate detalje.

„Mislim da je pesma „Viski“ moja lična karta, pored pesama „Da me nije“, „Ljubavnik“ i drugih… Ali mislim da je to trenutak kad sam skrenuo pažnju na sebe i kad su pitali: „Ko je ovaj sedi čovek, šta on traži tu?“  kada sam otpevao pesmu „Viski“, rekao je Željko u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i dodao:

„Život je takav, mi smo svi u prolazu, kao što je i naša Marina otišla pre vremena, obeležila je mnoge karijere, a za moju je siguran sam broj 1, zaista mi je dala prelepe pesme kroz moju karijeru… Još uvek čuvam dve pesme koje treba da izdam do leta koja je ona pisala, a moram reći i da mi je Braja dao pregršt lepih pesama kroz moju karijeru i možda je Braja taj koji zna najviše da me pogodi.“

„Meni je bio šok kada su me prvi put u Knez Mihajlovoj zaustavili da mi traže autogram. Ja sam rekao Marini, meni je to bio šok, da traže potpis od jednog anonimusa do juče. Odem kući, stanem pred ogledalo i kažem „Šta su to u meni našle?“, tako da su pesme nastajale neposredno, ja sam se poveravao njoj kad smo sedeli i pili kafu, ćaskali, onda ona otvori neku lepu rakijicu, pa nazdravimo… Imam privatno dosta snimaka, jer sam uvek molio Marinu da svaku pesmu koju mi je napisala da otpeva zato što je neverovatan sluh imala i uvek je znala raspored reči i slogova i bilo mi je lakše da otpevam. Imam dosta snimaka u svojoj privatnoj arhivi i ima dosta doskočica i šala, kad promeni tekst… Ako bude to neko objavljivao to će Laća ili Futa, ali da znaju da to ima kod mene“, ispričao je Željko.

BONUS VIDEO: Željko Samardžić: Teško je živeti srećno okružen nesrećnicima

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar