Foto: E-Stock/Caslav Vukojic, Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia, Antonio Ahel/ATAImages

Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović i jutjuber Bogan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, u fokusu su javnosti zbog višenedeljnog medijskog rata.

U ovom sukobu obe strane iznele su brojne optužbe koristeći svoja najjača sredstva, Mitrović televiziju, Ilić svoj Jutjub kanal.

PROČITAJTE JOŠ:

Sukob jutjubera i čelnika „Pinka“ počeo je pre nekoliko nedelja kada je Baka Prase optužio Mitrovića da mu duguje novac, a usledilo je međusobno optuživanje za različita teška krivična dela.

Bogdan Ilić je u više navrata javno prozivao Mitrovića da ne plaća porez, da je umešan u smrt svoje navodne ljubavnice, kao i da je njegov sin prošao sa blagom kaznom za ubistvo Andree Bojanić koju je pregazio na pešačkom prelazu.

Jutjuber je juče objavio video u kojem je imitirao vlasnika „Pinka“, gde je prikazao i karikirao brojne scene za koje ga nedeljama optužuje, međutim, snimak je ubrzo skinut sa platforme.

Potom je Baka Prase ponono objavio video, a onda se oglasio na svom Instagram profilu.

„Masnokosi podneo 27 tužbi protiv mene“, napisao je Bogdan u objavi.

Foto: Instagram/bakaprase

Sa druge strane, čelnik „Pinka“ je nastavio sa optužbama, te je još jednu u nizu napiso na svom Instagram storiju.

„Za neprijavljene prihode se ide u zatvor“, stoji u objavi Željka Mitrovića uz fotografiju Bake Praseta u zatvorskoj odeći.

Foto: Instagram/zeljkomitrovic

BONUS VIDEO: Pink CG: Umesto ružičastog programa – mrak 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)