Željko Mitrović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras javno uputio molbu Željku Mitroviću, vlasniku televizije Pink, da ukine rijaliti program "Zadruga", Mitrović je na Tviteru napisao da će to učiniti kroz deset dana.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je večeras da je vlasniku TV Pink Željku Mitroviću uputio molbu da kroz nekoliko dana razmotri opciju da ukine rijaliti programe na toj televiziji.

PROČITAJTE JOŠ

„Ja sam razgovarao sa vlasnikom vaše televizije i zamolio ga i rekao mu da jedan deo građana Srbije smatra da rijalitiji nisu dobra stvar. Ja znam kakav je njegov (Mitrovićev) i stav kuće i dobrog dela gledaoca koji gledaju taj program“, rekao je Aleksandar Vučić za TV Pink.

Mitrović je samo sat vremena nakon toga napisao na Tviteru da će to i učiniti.

„Na preporuku Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa“, napisao je on na Tviteru.

Podsetimo, jedan od zahteva protesta „Srbija protiv nasilja“ jeste ukidanje programa koji promovišu nasilje, poput rijalitija.

BONUS VIDEO: Premijerka i poslanici SNS optužuju nezavisne medije da „truju naciju“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare