Podeli:
Foto: Printscreen/Twitter/Željko Mitrović/SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Aliekspres sigurno plače za jednom kineskom verzijom Ilona Maska, čuvenog izumitelja milijardera, preduzetnika i investitora, a čini se da je Željko Mitrović, vlasnik "ružičaste imperije", kako njegovi ljudi sa eminentne televizije vole da ga predstave, ozbiljan kandidat za ovaj poznati sajt za preprodaju "svega i svačega". Štaviše, svojim poslednjim "flying car" izumom, DJ Žex ozbiljno pretenduje na mesto jednog od glavnih prodavaca na ovom sajtu.

PROČITAJTE JOŠ

Zar ne bi bilo kul da vam, kada uđete na Aliekspres pretragu i ukucate “Space X”, ne izađe baš svemirska raketa Ilona Maska, nego “flying car” Željka Mitrovića, koji možete da kupite za samo 99.9 $ npr. i onda pravac Mars. Možda bi vam, doduše, za gorivo trebalo malo više, i to pod uslovom da raketu iliti letelicu prvo uspete da lansirate.

Foto: Printscreen/Twitter/Željko Mitrović/Foto: Printscreen/Twitter/Željko Mitrović/SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Međutim, kako vlasnik Pinka tvrdi, on je svoju “mašinu” uspeo i da pokrene, i da se, kako reče, “dogega” do odredišta. Dogegati se znači dovući, ali stići u svakom slučaju, a to je jedino bitno. Uostalom, zato ste i kupovali preko Aliekspresa, a ne kod “Tesle”. Čak i da stvari krenu po zlu, kupci ne bi morali da brinu, jer ovaj sajt nudi i garanciju za svoje proizvode, pa bi to da ćete se u svakom slučaju “dogegati” bilo sasvim izvesno, a ako i ne, vratili bi vam svih 99,9 $.

Ovo svakako nije jedini proizvod koji bi DJ Žex mogao da plasira na svetsko tržište putem pomenutog sajta. Lepeza fantastičnih izuma je toliko široka… tu su robot Leposava, sa kojim možete da ćaskate kao sa pravim čovekom od krvi i mesa, pa bi vam to uštedelo vreme u potrazi za prijateljima. Što biste sticali prijatelje kad možete sad i da ih kupite, a cena pristupačna…

Dalje – tu su roleri na mlazni pogon, da vam da žišku – ovi stari su prevaziđeni. Ne smemo zaboraviti ni parasejling na vodi, ali ni na kopnu, čime je DJ Žex “premotao igricu”. Ozoniranje bi moglo da ide i kao gratis, u sklopu akcijske ponude. Tipa – kupiš flying car, dobiješ ozoniranje “za dž”. I šta ćeš bolje?!

View this post on Instagram

Preventivno, još jednom ozoniram sopstvenu krv!

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on

Možda Ilon Mask u nekom trenutku i prepozna taj entuzijazam i silni trud vlasnika gore pomenutih izuma, pa ga angažuje i za šegrta na svojim projektima kao što je “SpaceX” selo ili “Powerpack” (bateriju koja će moći svojim punjenjem da snabdeva 50 hiljada domova). A pošto Mask planira da napravi i mašinu koja pravi mašine, baš bi bilo zanimljivo videti šta bi vlasnik Pinka kao pandan tome izumeo i eventualno plasirao na Aliekspres. Robot koji pravi robota? Ne sumnjamo u to da bi se snašao.

tesla
Foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar