Melina Džinović, Haris Džinović
Melina i Haris Džinović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Pevač Haris Džinović i Melina Džinović stavili su tačku na brak nakon 22 godine. Melina Džinović se ovim povodom još uvek nije oglasila, dok je Haris izneo brojne pikanterije iz njihove zajednice.

Inače, Melina je i sama svojevremeno rekla da je sa 18 godina znala da će naći uspešnog muškarca koji će da obezbedi porodicu.

PROČITAJTE JOŠ

„Bila sam štreberka, imala 12 kilograma više i nisam mnogo izlazila. Vidite, ja nisam nikada planirala karijeru, znala sam još sa 18 godina da ću naći uspešnog muža koji će obezbediti porodicu, zato sam i studirala engleski jezik i književnost. Sve što sam ja želela jeste da budem supruga“, rekla je Melina svojevremeno.

Melina se, inače, tokom druge trudnoće ugojila 45 kilograma, a 13 meseci je bila na dijeti.

„Imala sam podršku porodice, pa sam mogla da se posvetim samo tome. Znam da nije dobar primer, ali ja živim na 3 kolača dnevno i mnogo mi je bilo lakše da smršam tada, nego da sada održavam kilažu“, zaključila je.

Inače, Haris Džinović jednom prilikom rekao je kako je njegova supruga imala 80 kilograma kada je ušla sa njim u brak.

„Ponosan sam na Melinu, napravila je toliko toga u životu. Rodila je dvoje predivne dece i ušla u brak kao bumbar sa 80 kilograma. Nakon porođaja je imala samo 64. Izgubiti toliko kilograma, a ostati normalan, vrlo je teško“, izjavio je pevač jednom prilikom.

Haris je pre samog incidenta koji se dogodio u vili na Senjaku, u emisiji „Scena“, koja se emituje na Blic TV, izneo čitav niz detalja o odnosu sa još uvek zakonitom ženom.

„Ne sretnemo se kada legnemo da spavamo. Mi imamo veliki komfor, pa svako ima svoju sobu. Ako hoće da spava, da se tušira, kupa, radi svašta nešto u svom intimusu… Svako je hteo da ima svoju sobu, a ako nekom treba se*s, zbližavanje, to nije nikakav problem. Dođi u moju sobu, ili ću ja u tvoju. Pa mislim da je to jedan još nivo lepše“, rekao je, između ostalog, Haris.

„Imala sam podršku porodice, pa sam mogla da se posvetim samo tome. Znam da nije dobar primer, ali ja živim na 3 kolača dnevno i mnogo mi je bilo lakše da smršam tada, nego da sada održavam kilažu“, zaključila je Melina.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar